Mai­Kupon

Végtelen barnulás: 1 hónapos korlátlan szolárium bérlet:
14 000 Ft helyett 5 500 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Elrugaszkodtunk a percektől. Az idő végtelen.. Barnulni szeretnél? 1 hónapig bármikor, bármennyi időre vendégül lát a Titanilla szépségszalon. 

Számos orvos szerint azért terjed télen olyan rohamléptékben az influenza, mert az emberek január-februárra már végképp kifogynak a D vitaminból. A D vitamin elillanása pedig fogékonnyá tesz a felsőlégúti megbetegedésekre. Na, de honnan is szedhetnénk D vitamint télen, amikor már négykor koromsötét van, és néha hetekig elő sem bukkan a nap? Ilyenkor a szolárium a legjobb megoldás. Biztosítja a szervezeted számára a D vitamint, ráadásul szép barna és jókedvű leszel tőle. A szolárium egy hideg téli napon egyszerűen csodát művel az emberrel.


+ ajándék: az első szolizás alkalmával egy 12 ml-es SCYN szolikrém: (www.scyn.hu)A Titanilla szépségszalon szolija a legmodernebb technológiával felszerelt, és a nap barnításához hasonló barnító erő természetes, csak a napozásra jellemző színt eredményez. Mély barnító hatás mellett egyedülállóan hosszantartó, tartós barna színt eredményez.


 A csomag tartalmaz egy Titanilla ajándékkártyát is, amely akár a szolibérlet vége után is felhasználható: bármely szolgáltatásunkból 2000 forintos kedvezményt biztosít, legyen szó masszázsról, alakformálásról vagy kozmetikáról (termékvásárlásra nem használható; más kedvezményekkel korlátozottan összevonható).
+ ajándék: ha a szoli közben kiszáradtál és jól esne egy finom méregtelenítő tea vagy egy kis ásványvíz, erre is a vendégünk vagy!


A nyári ruhák idejére légy te is egészséges külsejü, szép barna - ezzel a kuponnal.


Max 30 db kupon vásárolható! Siess,nehogy lemaradj!!!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A szoláriumbérlet: névre szól, másra át nem ruházható!

A kiváltástól számított 1 hónapig érvényes.

Telefonos bejelentkezés szükséges: 30/4725688

Bejárat a Kenyeres utca felől.

Parkolás ingyenes. 

Nyitvatartás: H-P: 8-20 SZ 8- 14

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Titanilla szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1032 Budapest, Kenyeres utca 9
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére