Mai­Kupon

Velencei karnevál szállással, utazással, reggelivel 30 000 Ft helyett 33% kedvezménnyel, mindössze 19 990 Ft az Adutours Utazási Iroda jóvoltából!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A velencei karneválról
Szeretettel hívunk minden érdeklődőt egy kirándulásra, amelyen Velence történetének és nevezetességeinek megismerése mellett felejthetetlen élmény, hogy részt vehetünk egy olyan karneváli rendezvényen, amelyen megelevenedik a történelem. Velencében egykor több ünnepnap volt, mint hétköznap, s még napjainkban is megőrizte ezt a sajátosságát a város.Időpont: 2013. 02. 01-03.

Időtartam: 3 nap/1 éj

 

Elhelyezés: ***szállodában

 

Ellátás: reggeli

 

Utazás: autóbusszal

 

Részletes program:

 

1. nap:

Indulás reggel 6:00-kor Budapestről, az 56-osok tere, Időkerék elől. Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Útközben megálló a töltött fánkjáról híres turisztikai pihenőhelyen, Trojanban. Kulináris élvezetek mellett, a táj szépségében is gyönyörködhetnek utasaink. Este a szállás elfoglalása Jesolo környékén.

 

2. nap:

Reggeli után áthajózás Velencébe, gyalogos városnézés. Séta a Szláv rakparton, látogatás a San Zaccaria Egyházkerületben, majd a város szívébe érve a Dózse Palota, a Szt. Márk Bazilika, a Nemzeti könyvtár, a Campaníle és Prokurátori Paloták következnek. Utunkat a város „Váci utcáján” – a Mercerián folytatjuk, egészen a Rialto hídig. A nap további részében szabadprogram, részvétel a karneváli rendezvényeken. Fakultatív kirándulási lehetőség Murano, és Burano szigetére: Először áthajózás Murano szigetére, ahol egy üvegfúvó műhelyben a szemünk előtt készíti el az üvegmester a sziget híres üvegfiguráit. Felejthetetlen élményt nyújt, ahogy egy izzón folyó anyagból miként formálódik percek alatt csodálatos kehellyé, vagy figurává. Az üvegműhelyben sok érdekességet hallhatunk az üvegkészítés fortélyairól. Majd Burano szigetére hajózunk, mely csipkéjéről és színes házairól híres. A szigeten ellátogatunk az egyik csipkekészítő manufaktúrába, ahol a sziget idősebb lakói kézzel készítik a buranoi csipkét. Visszahajózás Velencébe, majd szabadprogram.

 

Este visszahajózás, majd indulás haza. Éjszaka az autóbuszon.

 

3. nap:

Érkezés a kiindulási helyre a déli órákban.

 

Részvételi díj: 30 000 Ft/fő helyett 33% kedvezménnyel a kupon megvásárlásával, mindössze 19 990 Ft/fő, mely tartalmazza az autóbuszos utazás, szállás, reggelis ellátás, és az idegenvezetés költségeit.

  

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Egyéb költségek

BBP biztosítás: 1.500 Ft/ fő

Részvételi díj: 1.000 Ft/ fő

Vacsora felár: 4.250 Ft/fő (1 vacsora)

A hajójegy, és a belépődíjak a helyszínen fizetendőek!

Hajójegy: (Punta Sabbioni – Velence oda-vissza): 25 euro/fő (kötelező)

Hajójegy Murano- Burano szigettúrával: 20 euro/fő (fakultatív)

Időpont: 2013. 02. 01-03. 

További információkért kérem hívja az Adutours Utazási Irodát a következő telefonszámon: (36 1) 413-6790 vagy küldjön emailt az adutours@adutours.hu címre.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Adutours Utazási Kft.
Weboldal
Telefon
(06 1 ) 413-6790
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére