Mai­Kupon

Kategóriák

Vércseppanalízis, Candida-teszt és ételintolerancia teszt 20 allergénre, orvosi szakvéleménnyel és szaktanácsadással a XIII. kerületben 11.990 Ft helyett csak 6.490 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Ha egészség van, minden van...Előzd meg a bajt! Az élő vércsepp-analízissel olyan betegségek is kimutathatóak, amik még ki sem alakultak, így komolyabb problémákat is meg lehet előzni. Ha a családodban előfordult valami olyan betegség, amitől félsz, hogy örökölted, vagy ha vannak olyan állandó panaszaid, aminek nem tudod az okát, tegyél egy óriási lépést az egészségedért! Egyetlen csepp véredből pontos képet kapsz egészségi állapotodról!

Vércseppanalízis: Ezt a vizsgálati csomagot elsősorban olyanok számára ajánljuk, akik krónikus betegségek kialakulását szeretnék megelőzni, vagy meglévő betegségüket karban tartani - mint magas vérnyomás, érelmeszesedés, cukorbetegség, inzulinrezisztencia, emelkedett koleszterinszint, elhízás, hormonális zavarok (pajzsmirigy alulműködés), gyenge immunrendszer, krónikus gyulladások, allergia. A betegségek, hajlamok korai felismerése az elsődleges cél, de a már meglévő betegségek esetén is érdemes magunkat vizsgáltatni, nyomon követhetjük ugyanis az alkalmazott gyógyszeres vagy természetes kezelés eredményességét, és szükség esetén korrigálhatunk. Megfelelő terápia mellett ugyanis ezek a krónikus betegségek is jelentősen javíthatók.A vércseppanalízis vizsgálat során a levett vérmintát azonnal tárgylemezre kenjük, majd lefedjük, festés, fixálás nem történik. A kenetet nagy nagyítású (1600x) mikroszkópban, sötét látótérben (oldalsó megvilágítás) mellett  vizsgáljuk. Ilyen módon megállapítható az esetleges pH-eltolódás (elsavasodás), salakanyagok jelenléte, kórosan gyors véralvadás (mely érelmeszesedésre hajlamosít), lassú emésztés, kórokozók jelenléte. A második, ún. száraz kenet vizsgálata során a szervezet antioxidáns, nyomelem szintjét, nehézfémterheltségét vizsgáljuk, vizsgáljuk, van-e gyulladás a szervezetben, milyen a bélrendszer és a nyirokrendszer állapota.

Candida-teszt: A vizsgálat kiegészítése Candida-teszttel az immunrendszer pontosabb felmérését célozza, gyengült immunaktivitás, cukorbetegség esetén ugyanis könnyen megszaporodhat szervezetünkben ez az egyébként szokványos élesztőgomba. Ennek szöveteinkben, testüregeinkben való túlzott jelenléte az immunrendszer gyengülését és krónikus gyulladást okozhat.

Ételintolerancia-teszt: A tápcsatorna (gyomor, vékonybél, vastagbél) betegségei korunk népbetegségei közé tartoznak, az elmúlt évtizedekben egyre gyakoribbá válnak, egyes felmérések szerint enyhébb formái akár a lakosság felét is érinthetik. Okuk részben a helytelen összetételű (egyoldalúan magas fogyasztása bizonyos élelmiszereknek), részben a nem megfelelő minőségű (adalékanyagokat, vegyszereket tartalmazó) táplálkozás, valamint a stressz. A tápcsatorna betegségeinek jelentős részéért az egyes élelmiszer fehérjékre adott kóros immunreakciók felelősek. Az ételallergiásoknál fellépő ún. áteresztő bél szindróma a gyulladást tovább fokozhatja, valamint szerteágazó allergiás tüneteket válthat ki. Az élelmiszerekben jelen lévő allergiát kiváltani képes fehérjék lebontása során a bélben képződő makromolekulák ugyanis a gyulladt bélfal mikro sérülésein képesek átdiffundálni, és ezért bármely megevett élelmiszerre allergiás reakció léphet fel.

Az ételintolerancia teszt során a páciens egy elektródát fog, mellyel az áramkört zárja, másik kezén pedig egy elektródával ingereljük (nyomjuk) a bőrt, miközben kis erősségű áramot vezet a rendszer a testre.
A szervezet válaszát számítógépes program detektálja és elemzi.

Kupon tartalma:

-          vércseppanalízis (élő és száraz kenet)
-          Candida-teszt
-          ételintolerancia teszt 20 allergénre
-          orvosi szakvélemény és javaslat e-mailen

 


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2018. március 14-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A vizsgálatra előzetes bejelentkezés szükséges! A http://www.dpek.hu/ linken tudsz időpontot foglalni. 

Az alábbi elérhetőségen ( 06/30/356-2177 ) is tudsz időpontot egyeztetni hétfőtől péntekig 9 és 15 óra között.

Bejelentkezéshez töltsd ki a az Időpont egyeztetés kérése részt, 48 órán belül visszahívunk.

E-mail-es időpont kiadás nem lehetséges!

Központ nyitva tartása:

Hétfő-Csütörtök: 8:30-21 óráig, Pénteken  változó munkarendben.

Az egyes rendelési időket a honlapon találod!

A Dr. Kósnai Belvárosi Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai  Központ címe: 1133 Bp. Kárpát u. 18. II. emelet

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Dr. Kósnai Belvárosi Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központ
Cég
Osteoarch Bt.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1133 Budapest, Kárpát út 18.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére