Mai­Kupon

Vess véget a kellemetlenségeknek - bölcsességfog eltávolítása műtéti úton, orálkamerás átvizsgálással kedvező áron 35 000 Ft helyett 25 000 Ft-ért Budapesten a Hollán Dentál Fogászatban! Most fizetendő: 5 100 Ft!

Bölcsességfog eltávolítás a Hollán Dentálnál - Egészség kupon
Eredeti ár:35 000 FtElőlegben fizetendő:5 100 FtTeljes ár:25 000 Ft29% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az igényesen kialakított és kiválóan felszerelt belvárosi fogászati rendelőben magasan képzett orvosok várják az ide érkező pácienseket.Megfájdult, és rettenetesen fáj a bölcsességfoga?

Ha igen, akkor bölcsességfogát azonnal el kell látni.
Egészséges fogazatnál is szükség lehet azonban a bölcsességfog eltávolítására, ha panaszokat okoz vagy okozhat. Leggyakrabban a bölcsességfog maga teljesen egészséges, csak nincs elegendő hely a fognak az állcsontban, ezért feszíti az egész állkapcsot, és/vagy gyulladást okoz. De az is lehet, hogy a fogak torlódása miatt a szomszédos fogak romlását, szuvasodását okozza. A legtöbbször tehát a környező fogak megóvása érdekében kell eltávolítani a bölcsességfogat.

Kétféle módon lehetséges a bölcsességfog eltávolítása:
foghúzással vagy pedig
sebészeti feltárással, amely már a szájsebészethez tartozik.
Ha a bölcsességfog látható, és fogorvosi fogóval megfogható, akkor foghúzással távolítjuk el.

Sokszor előfordul azonban, amikor a bölcsességfog nem tudja áttörni a fogínyt, vagy csak részlegesen képes áttörni azt. Ilyenkor sebészeti feltárásra van szükség.

A bölcsességfog húzás talán leggyakoribb oka az az eset, amikor a fog nem tudja áttörni az ínyt. Ez előfordulhat helyhiány miatt is vagy pedig a bölcsességfog rendellenes helyzete miatt. Ilyenkor erős fájdalmat és gyulladást érez a foga körül. Ez azért van, mert a helyhiány, a torlódás miatt a bölcsességfog az egész fogsort nyomja.
A szájsebészeti beavatkozás előtt készített panoráma röntgen felvételen jól látható a fogak és a bölcsességfog állása is, amely alapján megtervezzük a sebészeti beavatkozás menetét.Bölcsességfog eltávolítása

Ha a bölcsességfog be van gyulladva, akkor először a gyulladást kell csökkenteni antibiotikummal. Erre azért van szükség, hogy a szájsebészeti műtét idejére csökkenjen a gyulladás.
Erre azért van szükség, mert az erősen gyulladt fog műtéti környezete nehezen érzésteleníthető, és ebben az erősen gyulladt állapotban a műtét nem végezhető el.
A röntgenfelvétel alapján körültekintően megtervezett bölcsességfog műtét a szükséges előkészítés után természetesen már fájdalommentesen elvégezhető.
A bölcsességfog eltávolítás hogyan történik a Hegedűs Dentalban?
Az elkészített panoráma röntgen felvételen jól látható a bölcsességfog helyzete, és szájsebész szakemberünk ez alapján megtervezi a sebészeti feltárás helyét.
A beavatkozás mindig érzéstelenítéssel történik, ezért nem érez fájdalmat.
A sebészeti feltáráskor a megfelelő helyen a szakember bemetszi a fogínyt, és eltávolítja a bölcsességfog körüli csontot.
Ezt követi a bölcsességfog eltávolítása, amely így már hozzáférhető.
A fog eltávolítása után a szájsebész lezárja a sebfelszínt, és bevarrja a sebet.Bölcsességfog fájás kezelése
A bölcsességfog eltávolításához szájsebészeti beavatkozásra van szükség, akkor is, amikor hiányzik a fog koronarésze, és nem lehet már megfogni fogóval.

Ez is gyakori eset, mert a fogszuvasodás révén sokszor előfordul, hogy a fog koronája teljesen letöredezik, és a foggyökeret el kell távolítani.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: bölcsességfog eltávolítása műtéti úton és orálkamerás átvizsgálás kedvező áron 35 000 Ft helyett 25 000 Ft-ért

Most fizetendő: 5 100 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/1-202-1436 vagy 06/20-936-4114.

A helyszínre a már kinyomtatott kuponnal kell érkezni!

Egy vásárló 1 kupont vásárolhat!

Nyitva tartás: Hétfőtől-Péntekig: 9.00-18.00 között.
Pontos cím: 13. kerület. Budapest Hollán Ernő utca 51. Fsz/2.

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Hollán Dentál Fogászat
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
Budapest, Hollán Ernő utca 51. Fsz/2.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére