Mai­Kupon

🚌 Veszprém megye két gyöngyszeme: Sümegi vár és Tapolcai-tavasbarlang. A buszos kirándulás 1 főnek 12.990 Ft helyett 8.790 Ft-ért, melyből most fizetendő 1.320 Ft.

Sümegi vár és a Tapolcai-tavasbarlang felkeresése - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:12 990 FtElőlegben fizetendő:1320 FtTeljes ár:8 790 Ft32% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az utazás programja:

Látogatásunkat Sümegen kezdjük, ahol először a történelmi emlékű Sümegi várat keressük fel. A várban berendezett I. Történelmi Élménypark egyedülálló módon mutatja be a középkori várak életét. Láthatunk börtönkiállítást, püspöki lakószobát, tanácstermet, egy korabeli bognárműhelyt korabeli szerszámokkal és a megújult várkápolnát sok más izgalmas látnivaló mellett. A várba egy rövid emelkedő vezet fel. A várlátogatás után a városban megtekintjük Sümeg híres templomát, melynek falait Maulbertsch nagy értékű freskói díszítenek. Kisfaludy Sándor egykori szülőházában múzeumot rendeztek be, ahol nemcsak a költő emlékeivel találkozhatunk, többek közt egyházművészeti gyűjtemény, és a sümegi fazekasság emlékei is bemutatásra kerülnek. A város utcáin sétálgatva találkozhatunk még a másik kiemelkedő műemlékével, a Ferences templommal és a kolostorral. A városfalakon kívül található temetőben felkeressük Kisfaludy Sándor és Szegedy Róza sírját.Délután Tapolcára utazunk. A közelmúltban létesített új látogatóközpont segítségével megismerkedünk a barlangok világával. (interaktív kiállítás, filmvetítés) Majd egy titokzatos, város alatti csónakázás során gyönyörködhetünk a felújított Tapolcai-tavasbarlang fényeiben. A Malom–tó és környéke különleges mediterrán hangulatot áraszt. A tó körül sétálgatva megtekintjük Batsányi János és felesége Baumberg Gabriella szobrát és a mellette épült középkori eredetű házsort és a festői malomépületet. A központban sétálva megismerkedünk a város barokk templomával, az egykori Kántor-házzal, melynek falai között ma Iskolatörténeti kiállítás tekinthető meg.

Belépők: kb. 5.000,- Ft/fő

Visszaérkezés Budapestre 20 óra körül. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2022. szeptember 4-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás  időpontja 2022. szeptember 4.

Most fizetendő 1.320 Ft, a fennmaradó 7.470 Ft-ot az utazási irodának kell fizetni.

Találkozás: 6.30 órától aNépliget Hell Miksa sétány (Elnök utcával szembe)

Indulás: 7.00 órakor

kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére