Mai­Kupon

Veszprémi ajánlat! Hatékony Non - Invasive Műtét és szike nélküli, Zsírszövet Fogyasztás Beavatkozás! Kavitációs zsírbontással kombinált kezelés, tanácsadással 1,5 órában kedvező áron 20 000 Ft helyett 15 000 Ft-ért! Most fizetendő: 3 000 Ft!

Kavitációs zsírbontással kombinált kezelés, tanácsadással 1,5 órában - Szépség (pl. kozmetikai kezelések) kupon
Eredeti ár:20 000 FtElőlegben fizetendő:3 000 FtTeljes ár:15 000 Ft25% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Zsírbontó gépeink segítségével vendégeink fájdalommentesen szabadulhatnak meg a bőr alatti zsírpárnáktól, valamint a "narancsbőrtől". Bevált, gyere és próbáld ki!Neked ajánljuk, ha
- a helytelen életmódban eltöltött évek hatásait szeretnéd korrigálni
- az évek alatt lerakódott zsírpárnáktól szeretnél megszabadulni
- a szülés, vagy nagyobb fogyás utáni hatásokat szeretnéd eltüntetni
- rendszeres mozgás mellett, a test természetes asszimmetriáit szeretnéd korrigálni tested tökéletesíteni, bőröd feszesíteni szeretnéd!


Mivel zsírsejtjeink száma a születésünk után nem nő tovább (legfeljebb a mérete), ezért a kavitációs zsírbontással a sebészeti zsírleszíváshoz hasonló tartós alakformálást, fogyást lehet elérni. A megsemmisült zsírsejtek helyett ugyanis a kezelt területen újak nem jönnek létre. Ez pedig azt a jó hírt jelenti számodra, hogy jelentősen csökken annak esélye, hogy a kezelés után visszahízol.

De mi is az a kavitáció?
A kavitáció egy fizikai jelenség, amely akkor következik be, ha egy anyag folyadék fázisból hirtelen gáz fázisba megy át a nyomás esése következtében. Ha a folyadék sebessége hirtelen megnő, akkor a nyomása leesik. A keletkező gőzbuborék – ha az áramlás mentén olyan helyre ér, ahol a nyomás nagyobb az ottani hőmérséklethez tartozó telítettgőz nyomásnál – hirtelen összeroskad.
Az egymásnak csattanó folyadékfelületek erős akusztikus lökéshullámot keltenek, ami egyrészt erős zajjal, rezgéssel, másrészt a környező szilárd testek eróziójával jár.
A kavitáció általában káros jelenség – csővezetékek, hajók tervezésekor nagy figyelmet fordítanak az elkerülésére. A jelenséget ugyanakkor hasznos célokra is be lehet fogni, például emulziók képzéséhez, ékszerek tisztításához. Vagy éppen fogyasztó, alakformáló kezelésekhez, a zsírpárnák és a narancsbőr végleges eltüntetéséhez.

A kavitációs zsírbontás során az ultrahangrezgés hatására a zsírszöveten belül buborékok keletkeznek, amelyek folyamatosan nőni kezdenek, majd egy kritikus méretet elérve hirtelen kipukkadnak, elfolyósodnak.

Ezt követően a zsírsejtekben tárolt zsír a nyirokáramba, illetve a májba kerül. A lebomlott zsír egyik része a bélrendszerbe jut, másik része a vesén keresztül a vizelettel távozik. A kiürülési folyamatot bőséges folyadékfogyasztással (napi 3-4 l szénsavmentes víz), valamint az anyagcsere gyorsítására hivatott passzívmozgással (nyomásterápia) segíthetjük elő.
A kavitációs alakformálás biztonságos fogyasztó kezelés, mert csak a bőr alatti mély zsírszövetekre korlátozódik, így más szövetek és szervek egyáltalán nem károsodhatnak. Tehát „csupán” fogyaszt, de nem tesz kárt a testedben.
A többi szövetre csak a másodlagos meleg hatás tevődik át, amely viszont keringésjavító hatásánál fogva felgyorsítja a zsírtörmelék elszállítását, tonizálja a környező kötőszöveti rostokat, feszesebb tartást eredményez. Vagyis egy további intenzív segítség az alakformálásban.
A kavitációs fogyasztó kezelés nagy sikerrel szabadít meg narancsbőrödtől is, és sikeresen veszi fel a harcot a makacs zsírpárnák ellen. Célzottan lehet vele azokat a területeket fogyasztani – például a hasat vagy a csípőt – ahonnan a legnehezebb lefogyni.

Azonnali, centiméterben mérhető fogyást eredményez: a kezelt testrésztől függően fél-két centimétert is fogyhatsz már egy alkalom alakformálás után is, és láthatóan csökken narancsbőröd. Igazán látványos, tartós fogyást ugyanakkor a kavitációs zsírbontás kúraszerű alkalmazásával érhetsz el.
A kavitációs alakformáló kezelés fogyasztó hatása rádiófrekvencia segítségével tovább fokozható. Ez a férfiak és nők számára is kiváló alakformáló módszer a fogyókúra után megmaradt zsírpárnák és a narancsbőr eltüntetésére, az arc és a test bőrének feszesítésére, a toka, a petyhüdt bőr felszámolására. A rádiófrekvencia ugyanis eléri és felmelegíti a mélyebben fekvő zsírsejteket is, amitől megnyílnak a cellák falai, és a zsír a kötőszövetbe távozik.
Fontos megjegyezni, hogy a testkezeléskor az eredmények fokozatosan alakulnak ki. A kezelések után (hónapok múlva) is csak egyre szebb, jobb lesz az eredmény! Véradás esetén, jelezni kell, hogy volt zsírbontó kezelés.

Lipolézer
A fölösleges kilók akkor gyülemlenek fel, amikor többet eszünk és kevesebbet mozgunk a kelleténél. Testünk ekkor többet tartalékol a zsírsejtekben, mint amennyire szüksége van: ez eredményezi a makacs zsírpárnák kialakulását. Ennek a folyamatnak a megállításában tud segítségedre lenni a lipolézer, amely gyakorlatilag felszakítja a zsírsejtek falát, így a felgyülemlett zsír távozni tud a zsírsejtekből.

A lipolézer – mint neve is mutatja – egy lézer alapú zsírbontó és alakformáló rendszer. Nem fájdalmas, és a lézer csak a megcélzott zsírsejteket veszi célba a problémás területeken – a csípőn, a hason, a háton, a fenéken, a combokon és a karokon. A többi karcsúsító kezeléshez képest nagy előnye, hogy egyidejűleg több testrész is kezelhető vele.
A kezelés során tenyérnyi nagyságú lézer-lapokat erősítünk a tested megfelelő részeire. A lézer energiája felszakítja a zsírsejtek membránját, amelyeken így kis áteresztő lyukak jönnek létre, a zsír trigliceriddé alakul, majd kifolyik a zsírsejtekből. A végeredmény: nagyságrendekkel kisebb zsírsejtek, karcsúbb alak, kisebb ruhaméret.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: kavitációs zsírbontással kombinált kezelés, tanácsadással 1,5 órában kedvező áron 20 000 Ft helyett 15 000 Ft-ért! Most fizetendő: 3 000 Ft!

Egyéb információ:
-18 éves kortól
-csak nőknek
Kizáró ok: terhesség, szoptatás, betegség, fémbeültétés.

Az ajánlat felhasználható: 2020. novembere 30-ig, szabad helyek függvényében, előzetes telefonos egyeztetés után!

Veszprémi Alakszobrászat új Medicina
Helyszín: 8200 Veszprém Rozmaring utca 44.
Telefonos elérhetőség: 06-70/671-6416

A helyszínre a már kinyomtatott kuponnal kell érkezni!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Veszprémi Alakszobrászat új Medicina
Cég
Veszprémi Alakszobrászat Új Medicina
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
8200 Veszprém, Rozmaring utca 44.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére