Mai­Kupon

Videokazetta digitalizálása, másolása akár többféle formátumból az Emlékmentés.hu-nál. Most 4 db videokazetta digitalizálása 7.900 Ft-ért, felár ellenében több kazetta is digitalizálható.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Mentse meg az utókornak értékes családi felvételeit! Tudta, hogy a videokazetták akkor is tönkremennek, hogyha soha nem teszi őket videolejátszóba? A szalagokon található emlékek így elveszhetnek anélkül, hogy megnézné őket. Ne várja meg, amíg ez bekövetkezik! Mentse meg emlékeit még ma! Az olcsó PC-s videó digitalizáló eszközökkel nem tudja megfelelő minőségben átmásolni anyagait, viszont rengeteg bosszúságot és felesleges munkát okozhatnak Önnek. Az Emlékmentés.hu két évtizede foglalkozik régi videók digitalizálásával, így biztos lehet benne, hogy jó kezekbe kerülnek emlékei.
Jogdíjas anyagokat, például filmeket nem másolunk. A kazettákat egy az egyben másoljuk át, tehát nem kiválasztott óra, perc alapján másolunk. Vágási, szerkesztési feladatokat nem vállalunk jelen akció keretében.

Az elfogadott formátumok:
VHS, VHS-C, Video8, Hi8, Digital8, miniDV, S-VHS, S-VHS-C. Az NTSC formátumú felvételek esetén kupon vásárlás előtt egyeztetés szükséges!A kupon 4 db videokazetta fájlba digitalizálását fedezi a rajtuk lévő videó hosszától függetlenül, de bármennyi kazettát lehet másoltatni felárért.

A kupon ár fájlba másolás esetére vonatkozik, a videokazettán lévő anyag hosszától független, a DVD lemezre másolás feláras. A kazettáknak nem szükséges egyféle formátumúaknak lenniük. A kupon árából 4 kazettánál kevesebb másolása esetén nincs mód arányos visszafizetésre. A kinyomtatott kupont a helyszínen le kell adni, vagy az online megrendelőlap megfelelő rovatában kell megadni. Jogdíjas anyagok, pl. filmes, fitness és jóga videokazetták nem másolhatóak. Más kedvezménnyel nem összevonható.

Felárak:

-  további kazetták: 2.500 Ft/kazetta
-  felhő tárhelyen tárolás letöltési lehetőséggel 1 hétre: 1 800 Ft/hét/teljes kész anyag
-  DVD lemezre másolás DVD video formátumban: +1.500 Ft/kazetta

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon beváltható vásárlástól 2020. október 31-ig.

Részletes információk a www.emlekmentes.hu honlapon találhatóak. Előzetes bejelentkezés telefonon: +36 30 323 2337 vagy e-mailben: balogh.zsolt@emlekmentes.hu. Időpontok kérhetőek: hétfőtől-péntekig: 18:00-20:00, szombat-vasárnap: 14:00-19:00. Átvételi pont (csak előzetes egyeztetés után): Budapest, XV. kerület Drégelyvár u. 19. 8/51., kaputelefon: 51- es, Balogh Zsolt.

A kazetták átadása/átvétele:
- személyesen az átvételi ponton
- Foxpost automatával
Részletek az emlekmentes.hu honlapon.

Teendők:
- megvásárolni a kupont
- elolvasni az emlekmentes.hu honlapon a részleteket
- időpontot egyeztetni telefonon agy emailben
- személyesen elvinni a kazettákat az átvételi pontra, vagy Foxpost-al elküldeni, a kupont átadni

- kiválasztani, hogy felhőbe kéri a másolást, vagy külső vincseszterre (utóbbi esetén a kazettákhoz mellékelni egy usb-s vincsesztert)
- várni az értesítést az elkészülésről
- elmenni a kazettákért

Az esetleges  felár fizetési lehetőségek: a helyszínen készpénzben, bankkártyával, Google Pay-el, vagy Apple Pay-el. Online pedig PayPallal vagy átutalással, előzetes egyeztetés szerint. Felhő szolgáltatás igénybevétele esetén a felár előre fizetendő.

Tovább részletek: www.emlekmentes.hu, www.facebook.com/emlekmentes/

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Emlékmentés.hu
Cég
Iris Design Studio Bt.
Telefon
Szolgáltatás helye
1158 Budapest, Drégelyvár út 19. 8/51., 51-es kapucsengő,
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére