Mai­Kupon

Virágom ajándékcsomag! Fürdőbomba, fürdőkrém, szappan! Ajándéknak is tökéletes!

Minden termékben tiszta illóolajokkal, amelyeket gondosan válogattak össze, hogy megnyugtassák, hidratálják és táplálják bőröd és lelked. 

Az ajándékszett tartalma:

  • Morning Sunshine fürdőbomba 160gr - Ébredj a tiszta grapefruit & édes narancs illóolajoktól, melyek élénkítő és energetizáló tulajdonságaikról ismertek!
  • Pink Pamper szappan 100gr- Ylang Ylang és kamilla illóolajokkal készült, fényűző illatú tisztító szappan a bőr puhaságáért, hagyj fel a régi tisztítálkodási rituálékkal, és szakíts időt arra, hogy kényeztesd magad a tiszta élvezet csábító szappanjával.Ylang Ylang Ylang és kamilla illóolajokkal készült.
  • Natures Candy Bath fürdőbomba 160gr - Az az érzés, amikor belépsz egy meleg fürdőbe, amely tele van pompásan kényeztető édes narancs illóolajjal.
  • Alma és málna fürdőkrém 50gr 
  • Flower Power fürdőkrém 30gr- A rózsa és a geránium illóolajokkal ez a szirmokkal teli fürdőkrém nem tesz mást, mint kényeztet!

100% kézzel készült | Európai gyárban | vegetáriánus- és állatkísérlet-mentesHASZNÁLAT 

Fürdőbomba: Dobd a fürdőbombát egy kád meleg vízbe és nézd, ahogy szétpezseg körülötted. Hagyd az illóolajakat, hogy átjárják a lelked egy nehéz nap után!
Fürdősüti: Dobd bele egy kád meleg vízbe és hagyd szétolvadni a kakaó és sheavaj tartalmú fürdősütit, amely lágyan hidratálja bőrödet fürdés közben!
Fürdőkrém: Dobd bele egy kád meleg vízbe és hagyd szétolvadni a kakaó és sheavaj tartalmú fürdőkrémet, amely lágyan hidratálja bőrödet fürdés közben!
Szappan: Használd úgy mint egy hagyományos szappant!

FIGYELMEZTETÉS

Gyermekek elől elzárva tartandó! Nem ehető, élelmiszerrel nem összetévesztendő! Használata 3 éves kor kizárólag szülői felügyelettel ajánlott! A termék használata után a kádat azonnal öblítse ki az esetleges elszíneződés megelőzése érdekében! A termékben található olajok és vajak miatt a kád felülete csúszóssá válhat! Bármilyen irritáció esetén azonnal hagyja abba használatát és forduljon orvoshoz! 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2024. február 10-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A szállítási költséget a termék átvételekor a futárnak kell fizetni.

Országos házhozszállítás díja: 1990 Ft./1kg-ig. több termék rendelése esetén is.

Kiszállítási idő: 10 munkanapon belül.

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Ulbert Jánosné ev.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére