Mai­Kupon

Kategóriák

Viselj magadon szerencsét hozó, segítséget nyújtó védelmező talizmánt! 15 féle egyedi készítésű mandala medál 2000 Ft helyett most csak 1200 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A mandala évezredek óta használatos meditációs eszköz. A keleti és a nyugati kultúrákban, díszítőművészetekben fontos szerepük volt, valamint ma is igen sokszor használják. A természetben az élőlények formájában és színükben is felfedezhető. Most kedvezményesen a Tiéd lehet 15 féle, az élet bármely területére vonatkozó, pozitív energia és segítség, védelem bevonzására használatos csodálatos, egyedi készítésű mandala medál! Színei segítenek bármely életterületek erősítésében.A mandala szó az ősi indiai szent nyelvből, a szanszkritból származik. Jelentése: kör, ív, körszelet, korong. Más vélemény szerint jelentése az elmével is kapcsolatban áll. Eredetét tekintve leginkább a buddhista tibeti és indiai kultúrához köthető, ahol ma is, évezredek óta használják meditációs technikákhoz, gyakorlatokhoz. A jógik elmélyedést segítő különféle eszközöket használnak, melyekre támaszkodva szilárdan tarthatják tudatukat meditációjuk tárgyán. Ezek a test- és kéztartások, azaz mudra, a hangok, ami nem más mint a mantra, a kézbe vehető tárgyak, tehát a vadzsra és a málá, illetőleg az istenségek különféle képi ábrázolásai, azaz a mandala.

15 féle medálból választhatsz ízlésednek és szükségeidnek megfelelően:

1. Boldogság mandala medál Az öröm, boldogság,és szerencse bevonzására ajánlom. 
Színei ebben segítenek. Benne van a nap ragyogása, a boldog élet rezgése.

2. Földi biztonság mandala medálEz a medál megadja számodra a biztonság érzését. Hozzásegít,
hogy mindent, amit kitalálsz, nyugodtan megvalósíthasd! Bízzál magadban s terveidben.

3. Fatima keze védelmező mandala medálA Fatima keze, egy közel-keleti eredetű, talizmánként és általános védelmező jelképként használt szimbólum. "Védelmező kéz", "Isten keze". Konkrétan a gonosz szem ellen = Szemelverés és rosszakarók kizárása a lakásból, így védelmet nyújt az irigyekkel szemben.

4. Béke mandala medálEz a medál hozzásegít minket belső békénk, és örömünk megtalálásában. 
Segít,hogy ráleljünk,és visszatérjünk belső harmóniánkhoz, ez által megtalálva az életünkben is a helyes utat.

5. Alkotó erő mandala medál: Ez a medál a spiritualitás színeit hordozza. Erősíti a megérzéseket, a valódi intuíciót. Ihletet, alkotó kedvet sugároz, magát az alkotási vágyat serkenti.

6. Siker mandala medálEz a medál a lelkesedést, az elragadtatást, a boldogságot, a kreativitást, az elhatározottságot, a vonzerőt, a sikert,a bátorítást, és az izgatást fejezi ki.
Hordozza még a nőies szeretet érzést, hogy a szívünk szerint cselekedjünk.

7. Az élet virága mandala medálAz élet virága egy ősi szakrális szimbólum.
Az univerzum szellemének és minden élet összekapcsolódásának szimbóluma.
Így az összes életterületre hat.

8. Szerelem mandala medálA szerelem a legtisztább, a legbölcsebb, a legszentebb lehetőség,
amit minden ember, a hétköznapi ember is megtapasztalhat.
A szerelemben egy más tudatállapotba kerülünk. Az ember kinyílik önmaga, és a világ felé. Ebben az állapotban átéli az egység, a teljes elfogadás, a teljes beolvadás érzését, mert leomlanak az ÉN határai.Ehhez segít hozzá ez a medál, színeinek rezgésével...bevonzhatjuk,vagy épp fenntarthatjuk ezt az állapotot.

9. Szivárvány mandala medálMinden életterületre hat ez a medál,hiszen minden szín más-más energiát hordoz.

10. Szerencse mandala medálPárkapcsolat erősítésére és a szerencse bevonzására ajánlom.
Színei segítenek az intuíció erősítésében, valamint az életben való szerencse bevonzásában.

11. OHM mandala medálVédelmet ad a negatív hatások ellen, segíti a lélek harmóniájának megtartását, védelmező mágikus szimbólum.

12. OHM 2 medálVédelmet ad a negatív hatások ellen, segíti a lélek harmóniájának megtartását, védelmező mágikus szimbólum.

13. Csakra mandala medál: Napfonat-vagy köldök csakra: azok számára hasznos ez a medál, akik magabiztosak,kitartóak szabadok, erősek, céltudatosak szeretnének lenni. Segít megvalósítani elképzeléseiket úgy, hogy másokat tiszteletben tartanak. Segít elengedni a dühöt, ítélkező hajlamot, gőgöt, a magányérzetet. Növeli az önbizalmat. Segít még az emlékek feldolgozásában.

14. Egyiptomi Sólyom mandala medálTörekvés, győzelem, ihlet. A sólyom Egyiptom legfontosabb jelképe. A neve valójában Hórusz, a fáraók őre, az égbolt és a fény istene.
Sólyom képében szárnyalt Egyiptom felett, hogy védelmezze apját, Ozirisz királyt. 
Amikor legyőzte apja gyilkosát, Széthet, ő lett egész Egyiptom királya. Az őt jelképező mandala, tulajdonosának ihletet ad, segíti leküzdeni ellenségeit, vagy akár saját félelmeit. Törekvővé tesz, hozzásegít a szabadsághoz.

15. Csodaszarvas mandala medálA Csodaszarvasaz isteni gondviselést jelképezi.
A csodaszarvas vagy aranyszarvas jelképe emlékeztethet bennünket a magyarok igazi őshazájára.
A Szkíták totemállatként használták.

Tedd  harmonikusabbá életed és viseld magadnál a harmóniát, békét és segítséget bárhova mész egyedileg készített mandala medálokkal! 
A mandala medált nézve, a képre koncentrálva harmonizálhatjuk magunkat, a nekünk tetsző képpel gyógyíthatjuk testünket, lelkünket, kikapcsolódhatunk stresszes világunkból, és rég elfeledett igazságokra, emelkedett, tiszta gondolatokra és különleges összefüggésekre ébredhetünk rá.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. július 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A mandala medál egy saját festett mandalareprodukciója. Medál alapra üveglencsével készült.
Mérete: 3 cm átmérő, belül az üveglencse 2 cm-es. Használati utasítás: csak sima vízzel vagy száraz ruhával tisztítható! 

Kuponbeváltás kizárólag postai úton, ajánlott levél formájában! (1 db mandala medál vásárlása esetén 450 Ft a Magyar Posta aktuális díjszabása alapján.) A postaköltség a vevőt terheli. E-mailes egyeztetés szükséges Szabó Tamással: fuziorsolya@gmail.com

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szivárvány Mandala - Szabó Tamás
Cég
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére