Mai­Kupon

Viszlát elrontott szemöldök tetoválás! A tetoválás eltávolításának legújabb technológiája a zafírfejes dermabrázió, 2 alkalmas kezelés 39.900 Ft helyett 14.990 Ft. Most fizetendő 3.750 Ft.

Elrontott, megunt szemöldök tetoválás eltávolítása - Szépség (pl. kozmetikai kezelések) kupon
Eredeti ár:39 900 FtElőlegben fizetendő:3 750 FtTeljes ár:14 990 Ft62% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A sminktetoválás annyira jól hangzik. Nincs szükség sminkelésre, spórolunk a kozmetikumokon és az időnkön. Néha azonban nem úgy ALAKUL, ahogyan szeretnénk. Lehet, hogy rossz szakembert választottunk, nem tetszik a tetoválás színe, formája, elkezdett kopni, vagy egyszerűen változott az ízlésed.

Már nem kell attól félned, hogy a tetoválás örökkön örökké veled marad, hiszen kíméletes módszerrel megszabadítanak tőle, ráadásul kedvezményesen!A TETOVÁLÁS ELTÁVOLÍTÁSRÓL

Valóban csodáról van szó? A zafírfejes dermabrázió valójában nem csoda, csak egy (hatalmas) segítség a szervezetnek. Felgyorsítja azt a folyamatot, amely amúgy is lezajlik a szervezetünkben, a hámlást. A bőr külső hámrétege védelmező funkcióval rendelkezik, hiszen meggátolja, hogy a különböző kintről jövő ingerek, mint a napfény, szél, eső, rossz tetoválás, kosz, vegyi anyagok stb. bejussanak a bőrbe. Magyarán nagyon is örülünk neki, hogy ez a réteg létezik és véd bennünket, azonban nem csupán a káros, hanem a hatékony és a szervezet számára hasznos anyagokat is távol tartja a bőrtől. De természetesen csak abban az esetben, ha hagyod! Az elhalt hámrétegek,a régi tetoválás, ugyanis felgyülemlenek a bőrön, és ha nem radírozod le őket, vastag réteget képeznek és csak akkor esnek le a ,ha eltávolítjuk. Erre született meg a zafírfejes dermabrázió amely  eltávolítja a bőr szarurétegét és  az  évekkel  ezelőtt bekékült  és  formátlan  tetoválást.

A kupon tartalma:

2 alkalmas szemöldök tetoválás eltüntetés, halványítás ( Az eredményesség mértéke a tetováláskor használt pigment anyag erősségétől függ.

A  kezelés  fájdalommentes, de  varasodás  képződik, ami  pár  nap  múlva  leesik. Így világosodik  az  elrontott  tetoválás!
 
Kockázat mentes! 


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2019. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához kizárólag telefonos bejelentkezés szükséges a 06/30/608-8228-as telefonszámon csak délelőtt 9-13 között.

Most fizetendő 3.750 Ft, a fennmaradó 11.240 Ft a helyszínen fizetendő.

A kupon tartalma:

2 alkalmas szemöldök tetoválás eltüntetés, halványítás ( Az eredményesség mértéke a tetováláskor használt pigment anyag erősségétől függ.)

A Szolgáltató kérése, hogy időpontért  csak akkor telefonáljanak ha megvették a kupont!

Új Cím: Zuglói Testkozmetika,  Csertő  Park  2.szám  alatt  várom Zuglóban. (utcai bejárat)

Közlekedés autóval  ingyenes  parkolás  az üzlet  előtt. Örs Vezér tértől   5 perc gyalog  a  Spárnál,  vagy a 82 számú trolival második megálló. Akadálymentesített bejárat!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Zuglói Szépségklinika E.É
Cég
Esztári Éva
Telefon
Szolgáltatás helye
1141 Budapest, Csertő Park 2.szám
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére