Mai­Kupon

Vivace kezelés: Látványos és azonnali hatású, professzionális bőrápolás! Kisimítja a ráncokat, feszesít, eltünteti a tág pórusokat, az aknés hegeket, nem jár fájdalommal. 1 alkalmas kezelés 120.000 Ft helyett 40.000 Ft, most fizetendő 10.000 Ft.

Vivace arcfiatalító kezelés műtét nélkül - Szépség (pl. kozmetikai kezelések) kupon
Eredeti ár:120 000 FtElőlegben fizetendő:10 000 FtTeljes ár:40 000 Ft67% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Sokan, sokféle kozmetikai kezelést és szépészeti beavatkozást kipróbálnak annak érdekében, hogy megállítsák az idő kerekét. Való igaz, hogy erre a frakcionált lézer, a mikrotűs rádiofrekvencia és a villanófényes kezelés tökéletesen alkalmas, ám a három kezelés kombinálásával, még látványosabb és tartósabb eredményt érhetünk el. Pontosan ilyen a Vivace kezelés, amelynek kollagénképző hatása áldásos az idősebb, érettebb bőrű nők számára, de a tág pórusok és aknés hegek eltüntetésének érdekében is érdemes rászánni magunkat.

Miért válasszam a VIVACE kezelést?

A rádiófrekvenciának köszönhetően látványos, azonnali a hatása, míg a kollagén stimuláció garantálja a tartós eredményt. Lassítja a bőr természetes, öregedési folyamatait, idősebb, érett bőr esetén gyorsan feszesít és fiatalít. Halványítja a ráncokat, teltebb, üdébb arcbőrt eredményez. Szabályozza a faggyútermelődést, összehúzza a kisebb pórusokat, lifting hatású, ezért javítja az állkontúr vonalát. A készülék által kibocsátott dióda- és a LED-es fény vörös spektruma fokozza a kötőszövet képződését, a kollagén termelés mértékét és a bőr nedvességtartalmát. Kiválóan kombinálható más kozmetikai kezeléssel, akár minden hónapban alkalmazható.Hogyan zajlik a VIVACE kezelés?

Félórás felszíni érzéstelenítést követően a kellően lefertőtlenített bőrfelület kezelése körülbelül 20-45 percig tart. A rádiófrekvencia milliméter pontossággal állítható be, ezért egyénre szabva, célzottan abba a bőrrétegbe jut, ahol azt a kötőszövet a leginkább igényli. A kezelőfejből a bőrbe hatoló mikrotűk, egészen apró, mikrosérülést ejtenek a kötőszöveti rostokon, amelyek ennek hatására intenzív regenerálódásba, újraképződésbe kezdenek. Ehhez járul hozzá a rádiófrekvenciás hatás, amely a kollagén és elasztikus rostok azonnali összehúzódása mellett azok későbbi stimulációjáéért és az új rostok képzéséért is felelős. A tűszúrások minimális felszíni sérülései beindítják a sebgyógyulási folyamatokat, ezáltal a bőr rugalmasabb és simább lesz. Kezelés után a bőrt hűtjük, és tápláló maszkot helyezzünk az arcra.

A kezelés  végén  gyönyörű  bőrrel  távozik!

A kezelést egészségügyi végzettséggel rendelkező szakember végzi. Gyermek onkológiai intézetben dolgoztam, majd egy francia intézetben egy plasztikai sebész mellett tanultam és képeztem magam. Elvégeztem a cég által forgalmazott tanfolyamot is!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához kizárólag telefonos bejelentkezés szükséges a 06/30/608-8228-as telefonszámon csak délelőtt 9-13 között.

A Szolgáltató kérése, hogy időpontért  csak akkor telefonáljanak ha megvették a kupont!

Most fizetendő 10.000 Ft, a fennmaradó 30.000 Ft-ot a helyszínen kell fizetni.

A kupon tartalma: 1 alkalmas Vivace arcfiatalító kezelés

Cím: Zuglói Szépségklinika,  Csertő  Park  2.szám  alatt  várom Zuglóban. (utcai bejárat)

Közlekedés autóval  ingyenes  parkolás  az üzlet  előtt. Örs Vezér tértől   5 perc gyalog  a  Spárnál,  vagy a 82 számú trolival második megálló. Akadálymentesített bejárat!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Zuglói Szépségklinika E.É
Cég
Esztári Éva
Telefon
Szolgáltatás helye
1144 Budapest, Csertő Park 2.szám
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére