Mai­Kupon

Vízipipa vásárlási utalvány FÉLÁRON! A Vizipipacentrum.hu webshopban levásárolható 10.000 Ft értékű vízipipa vásárlási utalvány, mindössze 5000 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Szeretnél barátaidnak, családtagjaidnak egy szuper karácsonyi vagy szülinapi ajándékot? Szeretsz pipázni és meglepnéd magad? Itt a lehetőség! Bárkinek bármilyen alkalomból! Vizipipa vásárlási utalvány 50% kedvezménnyel a vizipipacentrum.hu jóvoltábol 10000 Ft helyett mindössze, csak 5000 Ft-ért, amit a webshopban tudsz levásárolni!A vízipipát állítólag a pigmeusok Afrikában már jóval Kolumbusz előtt használták. Többféle anyagból készítették, a legelterjedtebb a kókuszdióból készült változat volt, melyre neve is utal: nargilé (narghilea), mely perzsa és hindi nyelveken a kókuszdió száraz héját jelenti. Afrikában, Kis Ázsiában, Indiában elterjedt. Az arab világban jelenleg is rendkívül népszerű, míg Európában és az USA-ban is egyre jobban terjed ez a szokás. 

A vízipipa több féle anyagból készülhet. Ez függ attól, hogy mikor, hol, ki által készült. Az első narghile-ek növényi anyagokból készültek, melyek nem voltak elég tartósak. Ezután kezdtek elterjedni a fém testű vízipipák. Ilyenkor számos tiszta, csak fémből készült pipát készítettek. Ezek anyaga sárgaréz volt, manapság inkább rozsdamentes acél az alapanyag. Az üveg elterjedésekor kezdték a tartályt lecserélni és ezután már szépen festett, díszített üvegeket használtak a vízipipa tartályának. A díszítések lehettek a fémbe karcolva, ráfestve, faragott fa díszek, szövet és manapság műanyag díszítések.
A legnagyobb tévhit a pipák méretével kapcsolatban, hogy a nagyobb, magasabb pipák nagyobb füstöt eredményeznek, de ez nem igaz. A meghatározó tényező az üvegtest kialakítása, ugyanakkor minden méretnek vannak előnyei és hátrányai:
50 cm alatti pipák legnagyobb előnye, hogy olcsóak és könnyen szállíthatók.
50-70 cm közötti pipák már igen népszerűek. Ezek a méretű pipák is kedvező árkategóriába tartoznak. Könnyű szállítani őket. Másfél méter körüli szívócsövük még kényelmesebbé teszi a pipázás élményét. Külön kiemelendő, hogy ehhez a kategóriához már kapható hőtartó sapka.
70-100 cm közötti pipa a legjobb választás. Bár valamivel drágábbak alacsonyabb társaiknál, mindenképpen megérik az árukat.
100 cm feletti pipák már elég nagynak számítanak. Nagyon kényelmes és igazán szép. Ha épp nem használjuk, a lakásunknak is igazán különleges hangulatot kölcsönöz.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Egy személy több kupont is vásárolhat.
Egy vásárlás alkalmával 1 kupon használható fel.
A kupont a webshopban található összes termékre és csomagajánlatra fel lehet használni.
A kupon az akciós termékekre is vonatkozik.
Ha a vásárlás összege meghaladja a 10000 Ft-ot, a fennmaradó összeget a vizipipacentrum.hu számára kell utánvéttel kifizetni.
Átvételi és szállítási információk:
Futárszolgálat: szállítási költség 990Ft az ország egész területére.
Személyes átvétel: Budapesten, a Vízipipa Centrum logisztikai partnerénél személyesen is átveheted a rendelt termékeket, ennek díja 290 Ft.

 

 

 
 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Vízipipa Centrum
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1165 Budapest, Zsemlékes út 50.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére