Mai­Kupon

Vízipipa vásárlási utalvány FÉLÁRON! A Vizipipacentrum.hu webshopban levásárolható 10.000 Ft értékű vízipipa vásárlási utalvány, mindössze 5000 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Szeretnél barátaidnak, családtagjaidnak egy szuper karácsonyi vagy szülinapi ajándékot? Szeretsz pipázni és meglepnéd magad? Itt a lehetőség! Bárkinek bármilyen alkalomból! Vizipipa vásárlási utalvány 50% kedvezménnyel a vizipipacentrum.hu jóvoltábol 10000 Ft helyett mindössze, csak 5000 Ft-ért, amit a webshopban tudsz levásárolni!A vízipipát állítólag a pigmeusok Afrikában már jóval Kolumbusz előtt használták. Többféle anyagból készítették, a legelterjedtebb a kókuszdióból készült változat volt, melyre neve is utal: nargilé (narghilea), mely perzsa és hindi nyelveken a kókuszdió száraz héját jelenti. Afrikában, Kis Ázsiában, Indiában elterjedt. Az arab világban jelenleg is rendkívül népszerű, míg Európában és az USA-ban is egyre jobban terjed ez a szokás. 

A vízipipa több féle anyagból készülhet. Ez függ attól, hogy mikor, hol, ki által készült. Az első narghile-ek növényi anyagokból készültek, melyek nem voltak elég tartósak. Ezután kezdtek elterjedni a fém testű vízipipák. Ilyenkor számos tiszta, csak fémből készült pipát készítettek. Ezek anyaga sárgaréz volt, manapság inkább rozsdamentes acél az alapanyag. Az üveg elterjedésekor kezdték a tartályt lecserélni és ezután már szépen festett, díszített üvegeket használtak a vízipipa tartályának. A díszítések lehettek a fémbe karcolva, ráfestve, faragott fa díszek, szövet és manapság műanyag díszítések.
A legnagyobb tévhit a pipák méretével kapcsolatban, hogy a nagyobb, magasabb pipák nagyobb füstöt eredményeznek, de ez nem igaz. A meghatározó tényező az üvegtest kialakítása, ugyanakkor minden méretnek vannak előnyei és hátrányai:
50 cm alatti pipák legnagyobb előnye, hogy olcsóak és könnyen szállíthatók.
50-70 cm közötti pipák már igen népszerűek. Ezek a méretű pipák is kedvező árkategóriába tartoznak. Könnyű szállítani őket. Másfél méter körüli szívócsövük még kényelmesebbé teszi a pipázás élményét. Külön kiemelendő, hogy ehhez a kategóriához már kapható hőtartó sapka.
70-100 cm közötti pipa a legjobb választás. Bár valamivel drágábbak alacsonyabb társaiknál, mindenképpen megérik az árukat.
100 cm feletti pipák már elég nagynak számítanak. Nagyon kényelmes és igazán szép. Ha épp nem használjuk, a lakásunknak is igazán különleges hangulatot kölcsönöz.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Egy személy több kupont is vásárolhat.
Egy vásárlás alkalmával 1 kupon használható fel.
A kupont a webshopban található összes termékre és csomagajánlatra fel lehet használni.
A kupon az akciós termékekre is vonatkozik.
Ha a vásárlás összege meghaladja a 10000 Ft-ot, a fennmaradó összeget a vizipipacentrum.hu számára kell utánvéttel kifizetni.
Átvételi és szállítási információk:
Futárszolgálat: szállítási költség 990Ft az ország egész területére.
Személyes átvétel: Budapesten, a Vízipipa Centrum logisztikai partnerénél személyesen is átveheted a rendelt termékeket, ennek díja 290 Ft.

 

 

 
 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Vízipipa Centrum
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1165 Budapest, Zsemlékes út 50.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére