Mai­Kupon

X-BLUE Lúgos víz antioxidánssal - vízlúgosító, 12 hónap garanciával, ingyenes országos kiszállítással és tartós minőséggel! Most fizetendő 30 000 Ft, a fennmaradó 120 000 Ft-ot fizesse később a szolgáltatónál!

 - Termékek kupon
Eredeti ár:249 990 FtElőlegben fizetendő:30 000 FtTeljes ár:150 000 Ft40% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Legyen Öné az egyik legfejlettebb hazai forgalmazású víz ionizátor, színes LCD kijelzővel, könnyű használattal, luxus kinézettel, tartós minőséggel és 12 hónap garanciával, ingyenes országos kiszállítással! Az ionizált víz oxigénben gazdag. Az ionizált víz oxigéntartalma 2-3 x magasabb a hagyományos csapvíznél. A benne lévő hidroxil ionok nagy mennyiségű oxigénnel látják el testünket, ami bőséges energiát biztosítanak a szervezetnek.

 
A termék használata egyszerű és könnyű. Semmilyen karbantartást nem igényel, a szűrő cseréjét bárki könnyen elvégezheti két perc alatt. Luxus kinézetű külsővel rendelkezik. Színes LCD kijelzőjén három különböző funkció látható (Kék: lúgos víz, Narancs: savas víz, Zöld: tisztított víz), ezen belül pedig a felhasználási módjukat mutatja egy-egy ikon. Hangfunkciók figyelmeztetik a kiválasztott vízre.

 

A termék legfontosabb jellemzői, melyek garantálják az egyedi és értékálló minőséget: 

 • Az elektródák nano platina bevonatú titániumból készültek melyek élettartalma 20 év. Az ionizátor automatikus tisztító rendszerrel rendelkezik, mely tisztán tartja az elektródákat.
 • Mivel a szűrő élettartalma látható a kijelzőn, a szűrő cseréjét időben el tudjuk végezni.
 • Az optimális lúgos vizet egy intelligens MICOM érzékelő vezérli. A MICOM rendszer egy mikroszámítógép, amely ellenőrzi az összes funkciót és fenntartja, szabályozza a víz megfelelő PH szintjét. Jellemzője az önellenőrzés, amennyiben a vízben olyan változások lépnek fel mely az elektrolízist negatívan érintik a MICOM rendszer a víz ionizátor készülék működését leállítja, így a készülék meghibásodását megakadályozza. A készüléken 9 féle PH érték kiválasztási lehetősége található.
 • A készülékben található Biostone infravörös szűrő mely növeli az antioxidáns hatást. 

 

Vérünk, húsunk, csontunk lúgos kémhatású és a szervezetnek folyamatosan újra kell építenie. Tudta, hogy 7 évente minden sejtje kicserélődik? Ehhez lúgos tápanyagra lenne szüksége, de mi nem adjuk meg neki. Rendszeren savas ételeket fogyasztunk. Emiatt szerveztünk lassan elsavasodik, mely komoly hatással lehet szerveztünk egészségére. 


 Milyen változások állnak be a szervezetben a rendszeres ionizált víz fogyasztása során?

 • Csökken a vércukor szintje a cukorbetegeknél.
 • Megnő a perifériás vérkeringés üszkösödéseknél.
 • Csökken a húgysavszint köszvényben szenvedő betegeknél.
 • Javul a májfunkció csökkennek a máj rendellenességei.
 • Javulás áll be a nyombélfekélyes panaszok esetén és a magas és az alacsony vérnyomás szabályozásában.
 • Csökken az allergia és asztma okozta egészségügyi probléma.
 • Kedvezően hat az idegekre.
 • Az ebből fözőtt ételek és teák sokkal jobb ízűvé vállnak. 
 • Megnő a szervezet fizikai teherbíró képessége. 


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az víz ionizátor beszereléséhez a vásárlónak a következő feltételeket kell biztosítania: Hideg csapvíz csatlakozási lehetőség (általában a konyhai mosogató sarokszelepje megfelel), villamos hálózati csatlakozási lehetőség 230 V (1 fázisú villany dugóalj)

 


A terméket személyes is át lehet venni előzetes telefonos egyeztetés után. Telefonszám: +36-20 962 8848, valamint országosan ingyenes postai kiszállítással juttatják el a vásárlók részére a X-BLUE lúgosítót. A termék árából fennmaradó 120 000 Ft-ot ebben az esetben a szolgáltató számlaszámára kérjük átutalni, mivel ez a kiszállítás feltétele. A szolgáltató számlaszáma:  Raiffeisen Bank 12067008-01020883-00100005. Kérjük,hogy utalás során a közlemény rovatban feltétlenül adja meg MaiKupon kuponkódját, kiszállítási címét és a pontos nevet. 


A partner pontos neve és címe: JM Rapid Trade Kft.. 6722 Szeged Petőfi Sándor sugárút 48.
A termékre a garancia: 12 hónap. Email: info@aquaset.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
JM Rapid Trade Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
6722 Szeged, Petőfi Sándor sugárút 48.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére