Mai­Kupon

🚌 XIV. Romantikus Reformkori fesztivál szeptemberben Balatonfüreden! Egynapos buszos kirándulás 1 főnek 8.900 Ft helyett 6.500 Ft-ért. Most fizetendő 830 Ft.

Buszos kirándulás a Reformkori fesztiválra Balatonfüreden - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:8 900 FtElőlegben fizetendő:830 FtTeljes ár:6 500 Ft27% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Egy időutazásra hívjuk vendégeinket Balatonfüredre. A reformkor jegyében kosztümös felvonulás, kulturális és gasztronómiai programok várják a látogatókat. Egy füredi hétvége a reformkor hangulatában, korhű helyszínnel, a 19. század miliőjét idéző programokkal. Végig járhatjuk a reformkori hangulatú város legszebb részeit gyalogosan vagy kisvonattal, utazhatunk lapátkerekes múzeumhajón is. Programunk kiegészül még hazánk legősibb vízimalmának megismerésével is. Tartson velünk egy igazi szeptember végi időutazásra.Az utazás programja:

Reggeli indulásunkat követően a Balaton északi partján fekvő Örvényes településre megyünk. A Pécsely-patak partján található hazánk legősibb, máig működőképes, felülcsapós vízimalma. 1211-ben a tihanyi apátság birtokainak összeírásakor már megemlítik, azóta folyamatosan üzemel, de többször átépítették. A 18. században újjáépült népi stílusú ipartörténeti műemlék molnárházban néprajzi, népművészeti gyűjtemény látható. Pár lépésre a malomtól van egy 18. századi barokk stílusú kétnyílású kőhíd Nepomuki Szent János szobrával, mely védett műemlék.

Ezt követően egy kis kitérőt teszünk a szomszédos Balatonudvari községbe, melynek különleges látnivalója a védetté nyilvánított régi temető, ahol közel ötven szív alakú, fehér mészkőből faragott sírkő látható. A 18. század második felében megnyitott temetőben az érdekes sírkövek nagyrészt a 19. század első feléből származnak. Hazánkban ezen kívül csak egy-két helyen találunk hasonlókat. Hogy pontosan miért ilyen alakúak, nem tudni, valószínűleg egy helyi, jó fantáziájú sírköves teremtett divatot a környéken 200 évvel ezelőtt.

A nap további részét már Balatonfüreden, a Balaton északi partjának fővárosában, a Balaton-part legrégebbi üdülőhelyén töltjük el. Elsőként idegenvezetőnk közös sétára hívja Utasainkat a város központjában, érintve Jókai Mór emlékházát, mely 20 évig volt az író nyaralóhelye, a Vaszary Villát, az Anna bálnak helyet adó Anna Grand Hotel épületét, a Kossuth Lajos savanyúvízforrást és a Tagore sétányt. A séta után érdemes városnéző kisvonattal is körbe járni az üdülőhelyet és még gazdagabb képet kaphatunk a településről. A kisvonatozás mellett, a Kisfaludy lapátkerekes múzeumhajóval még részt vehetünk a Balatonon egy 1 órás sétahajózáson is.

A városnézést követően mindenki egyénileg vehet részt a Romantikus reformkor fesztiválon. A három napig tartó rendezvényen a kultúráé és a reformkori hagyományoké a főszerep. A hétvégi időutazáson igazi reformkori kavalkád részesei lehetnek az érdeklők, szombaton délután különleges látványt nyújt, amikor nők, férfiak és gyerekek korhű viseletben sétálnak végig a városon. Ezen a hétvégén minden a reformkort idézi. Népi iparművészeti vásár, játszóház, bábszínház, gasztronómiai kínálat várja az ide látogatókat. Versenyt szerveznek korabeli étkeknek, borkóstolóra, reformkori sétára hívják a közönséget. A rendezvénysorozat kétségkívül leglátványosabb attrakciója most is a hagyományos hintós felvonulás a Szent István térről a reformkori városrészbe korhű öltözetben, zenével és lovakkal.
A városnézést, kisvonatozást és a hajózási lehetőséget természetesen a fesztivál programjához igazítjuk!
Még sötétedés előtt búcsút veszünk a rendezvénytől, és a késő esti órákban visszaérkezünk Budapestre.

A részvételi díj tartalmazza:
- az autóbuszos utazást újszerű és megbízható felsőkategóriás autóbusszal,

- a magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést,

- a szervezés díját.

Kötelezően külön fizetendő:
-  ügyfél adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő

Választhatóan fizetendő díjak:
- Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás: 80 év alatt 400 Ft/fő; 18 év alatt: 200 Ft/fő, amely az irodában fizetendő.
- Örvényesi vízimalom: 300 Ft/fő, 4-14 éves gyermek: 200 Ft/fő
- Balatonfüredi városnéző kisvonat: F 1.200 Ft/fő, Gy (3-14 év) 600 Ft/fő
A kisvonat nagy területet bejárva 30 perces kirándulás során mutatja be Balatonfüred
nevezetességeit tartalmas, magnetofonos idegenvezetéssel.
- Sétahajózás a Kisfaludy lapátkerekes múzeumhajóval: 1.800 Ft/fő, 4-14 éves gyermeknek: 900 Ft/fő

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2019. szeptember 21-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja 2019. szeptember 21. (szombat)

Most fizetendő 830  Ft, a fennmaradó 5.670 Ft-ot az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál kell fizetni.

Indulás:

7:45 Blaha Lujza tér (Europeum Hotel melletti buszöböl)
8:00 Batthyány tér (a Vásárcsarnok előtti buszmegállóban)
Kérjük, hogy 15 perccel az indulási időpont előtt érkezzenek a fenti indulási helyszínre.

Vidéki felszállási lehetőségek:
 Budaörsi pihenő, M1/M7 autópálya, Agip benzinkút, 10 km,
 Székesfehérvár, Albapark pihenő, M7 autópálya, Shell benzinkút, 60 km

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával jelentkezni kell 48 órán belül az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál az info@pannoniatravel.hu e-mailcímen, vagy a 30/592-6107 telefonszámon keddtől csütörtökig 12.00 és 18.00 óra között, vagy személyesen 1033 Budapest, Polgár u. 8-10. "E" épület, 1. em. (Flórián Udvar)

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére