Mai­Kupon

🚌 Zakopane mesés világa és a világ legnagyobb Hólabirintusa. Egynapos buszos utazás 1 főnek 24.990 Ft helyett 18.290 Ft, melyből most fizetendő 2.750 Ft.

Zakopane és a Hólabirintus busszal, 1 főnek - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:24 990 FtElőlegben fizetendő:2 750 FtTeljes ár:18 290 Ft27% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Zakopane a Magas-Tátra lengyel részének legfontosabb városa. Lengyelország téli központja, és egyben a határ mindkét oldalának legnagyobb olyan városa, amely közvetlenül szomszédos a Tátra ívével. A legmagasabban fekvő lengyel város. A közel 30 ezres lakosságú várost fekvése teszi igazán különlegessé. Északról a Gubalówka-hegy, délről a Tátra határolja.

 Korán reggel, 05:00-kor indulunk Budapestről. Szlovákián keresztül utazunk, majd dél körül érkezünk Zakopanéba. Először Snowlandiába, a Jégvarázs birodalomhoz vezet utunk. A téli Tátra egyik legvonzóbb látványossága: ahol a világ legnagyobb hó-labirintusa várja a látogatókat! Körülbelül 60.000 hóból készült tégla felhasználásával építették meg. Ha kijutottunk a labirintusból további téli attrakciók, hó-kastély, hatalmas jégszobrok, szánkópálya, mini állatkert várja a látogatókat. A helyszínen helyi édességeket is árulnak, illetve egy igazi kovácsműhelyben készített díszek közül is válogathatunk.

Majd buszra szállunk és visszamegyünk a városba. Lengyelország legkedveltebb hegyi üdülőközpontjába, a Lengyel-Tátra fővárosába. Megismerkedhetünk a város nevezetességeivel (Szent Kelemen fatemplom, Krupówki utca, mely Zakopane sétáló- bevásárló utcája, Keresztelő Szent János templom). Siklóval jutunk fel az 1128 m-es Gubalowka hegyre, ahonnan
gyönyörű kilátás nyílik a városra és az azt körülölelő hegyekre. Itt fenn a hegyen bazár, éttermek és lovas kocsisok várnak. Érdemes egyet sétálni a kiépített ösvényen, vagy csak ücsörögni egy kicsit valamely kilátóteraszon, magunkba szívni a jó levegőt és a Tátra szépségeit! Majd irány a híres piac! Ízletes, tradicionális sajtokat, faszénen sült húsokat kóstolhatunk, helyi kézműves portékákat, faárukat, szépen kidolgozott bőr- és irhaárukat, na meg a jól ismert tejkaramellát is megtaláljuk itt Budapestre érkezés késő esti órákban.

Gubalowka felvonó 35 pln/fő, Snowlandia kb. 40 pln/fő (Az árak, tájékoztató jellegűek, változhatnak!)

Egyéb költség:

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő
BBP + stornó biztosítás: 990- Ft/fő

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2024. február 17-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja 2024. január 27., február 17..

Most fizetendő 2.750 Ft, a fennmaradó 15.540 Ft-ot az utazási irodának kell fizetni.

Találkozás: 4:45 órától a Népliget (Elnök utcával szemben, Planetárium mellett)

Indulás: 5:00 órakor

Egyéb költségek:

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

BBP + stornó biztosítás: 990,- Ft/fő

Gubalowka felvonó 35 pln/fő (Az ár, tájékoztató jellegű!)

A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256.

weboldal: www.kalandozastravel.hu

email cím: kalandozas@t-online.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére