Mai­Kupon

Zephyr – Inhalátor hatékony eszköz asztma, allergia, az alsó és felső léguti problémák kezelésére. A termék 19.990 Ft helyett most 10.590 Ft-ért rendelhető.

Zephyr – Inhalátor a felső légutak kezelésére - Termékek kupon
Utánvételes Akció
Eredeti ár:19 990 FtKedvezményes ár:10 590 Ft47% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A Zephyr – Inhalátor hatékony eszköz asztma, allergia, az alsó és felső légutak kezelésére, de nem csak akkor jöhet jól, ha betegek vagyunk!

A meglévő problémákra is jó megoldás, de használatával meg is lehet előzni a betegségeket!

Két különböző méretű maszk és extra szájrész, amely lehetővé teszi az inhalátor használatát nemcsak a felnőttek, hanem a csecsemők és a gyermekek számára is.

Rendkívül egyszerűen használható, hatékony és csendes.Mi az inhalátor?

Az alsó és felső légutakba történő, porlasztott folyadék (aeroszol) bevitelére szolgál az inhalátor. Két részre osztható: kompresszorból és porlasztófejből áll. A kompresszor által előállított sűrített levegő a folyadékot apró szemcsékre porlasztja, mely a légutakba kerülve kicsapódik, így fejti ki jótékony hatását.

Mi a célja?

Az inhalációs terápia célja, hogy az – orvos által előírt – gyógyító szerek hatékonyan, könnyebben bejussanak a tüdőbe és a légutakba. A szájon át szedhető gyógyszerekkel ellentétben, az inhalációs szer csak célzott területre jut el, gyorsabban és hatékonyabban fejti ki hatását, ráadásul kevesebb mellékhatással jár.

Hatásos a betegségek megelőzésében, ellenállóbbak lehetünk a betegségekkel szemben.

Mikor alkalmazható?

Hatékony megoldás lehet különböző köhögés típusok kezelésében, jótékony hatással van az arcüreggyulladás, asztma, hörghurut esetén is. Különösen téli időszakban ajánlott a használata megfázásos betegségek megelőzésére és kezelésére.

Kinél alkalmazható?

A két különböző méretű maszk és extra szájrész lehetővé teszi az inhalátor használatát nemcsak a felnőttek, hanem a csecsemők és a gyermekek számára is.

Jellemzők

Nagy teljesítményű belégzés – 0,2 ml / perc
1 gomb, amely elindítja.
Két különböző méretű maszk és egy szájrész.
Teljesítmény: 220 V, 50 Hzű
Gyógyszertartalom: 10 ml
Részecskeméret: 0,5-10 um
Zajszint ≤ 55 dBA
Átlagos porlasztási sebesség ≤ 0,4 ml / perc
Kompresszor nyomástartománya: 29 – 55 Psi (200 – 380 KPa / 2 – 3,8 bar)
Üzemi nyomástartomány: 9–19 Psi (60–130KPa / 0,6–1,3 bar)

 

 

Az ajánlat feltételei

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

FONTOS! A terméket utánvéttel tudod megvásárolni, ha kosárba teszed és elindítod a vásárlást, ezzel a megrendelés aktív lesz és a terméket 10 napon belül szállítja  a szolgáltató.

A termék személyes átvételére nincs lehetőség, a kiszállítás díja 990 Ft, melyet szintén a termék átvételekor kell fizetni.

A termék átvételekor fizetendő: 10.590 Ft + 990 Ft.

Több termék esetében is csak egy szállítási díjat számítanak fel. (Egyszerre történő megrendelés esetén)

Szolgáltató
RGB International Kft
Cég
RGB International Kft.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére