Mai­Kupon

Zsibbadt végtagok, fájó nyak? Ez mind a múlté! Most egy 140x200cm-es Memory Matrac 134.900Ft helyett, 60%-os kedvezménnyel 53.960Ft-ért. Fizess most csak 10.000Ft foglalót.

 - Termékek kupon
Eredeti ár:134 900 FtElőlegben fizetendő:10 000 FtTeljes ár:53 960 Ft60% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Matrac minden korosztály számára, ha már fáj a dereka, tegyen érte, ha még nem tegyen ellene! Itt a remek lehetőség most 60% kedvezménnyel! Használja ki ezt a remek lehetőséget!


A NASA világűrprogramja hozta létre a memory matracot. Kivételes tulajdonságokkal rendelkezik. Az eredeti formájába lassan tér vissza, így tökéletesen a test alakjához idomul, optimális helyzetben tartja azt és lágyságának köszönhetően kellemes érzést biztosít a fekvés közben. Mivel sejtjei egymás között képesek a nyomóenergia átadására, így egyenletesen elosztják a testtömeget a test teljes felületére, s az alvás közbeni forgolódás akár 80 %-kal is csökken. A memory matrac így valódi regenerációt és pihenést nyújt. Tulajdonságainak köszönhetően a leginkább veszélyeztetett testfelületeket tartósan lágy környezetben tartja, így megakadályozza a felfekvések kialakulását.A memory matrac feladata az, hogy figyelembe vegye a testsúlyt és a hőmérsékletet, így kínálva tökéletes kényelmes test-tartást. Ez az egyedülálló anyag csökkenti a kényelmetlen nyomáspontok hatását, így alvás közben kevesebb lesz a forgolódás. Ennek eredménye a hatékonyabb alvás.

A memory matrac a test alakjának felvétele révén tökéletes alátámasztást biztosít, így elfeledkezhet a nyak és hát fájdalmakról. Speciálisan olyan személyek számára fejlesztették ki, akik gerinc és hátfájdalmakkal kénytelenek élni. Egy olyan egyedülálló habról van szó, melynek keménysége a hőmérséklettől függően változik. Ez azt jelenti, hogy a testhőmérséklettel érintkezve a memory matrac meglágyul. Az eredeti helyzetbe történő lassú visszatérési effektusnak köszönhetően biztosítja az emberi testre a matrac által kifejtett nyomás egyenletes eloszlását, amely a vérkeringésre pozitív hatást gyakorol. A testet egyúttal optimális helyzetben rögzíti, csökken a forgások gyakorisága, amellyel nagyban hozzájárul a nyugodt alváshoz. A memory matrac nyitott sejt szerkezetének és kiváló légáteresztő képességének köszönhetően nagyon kellemes alvási klímát biztosít.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 28-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Egy vásárló több kupont is vásárolhat, akár ajándékba is.
A kuponokat 2013. január 14-től lehet felhasználni.
Szállítással kapcsolatos információkkal és költségekkel kérjük vegye fel a kapcsolatot a szolgáltatóval.
A Memory Matracokat rendelés alapján tudja a szolgáltató átadni a vásárlónak.
Az akció kizárólag a Memory Matrac (13+3) termékcsoportra vonatkozik.
A Memory Matracra 5 év teljeskörű garancia vonatkozik.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Etalon Bútorbolt
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1082 Budapest, Baross utca 112.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére