Mai­Kupon

Zsinóros LED lámpa, a praktikus dekorációs világítás. Alkalmas olyan helyen, ahol hálózat kiépítése nélkül van szükség nagyobb fényerejű világításra. Egy darab termék 2.490 Ft helyett 1.290 Ft.

Zsinóros LED lámpa - Termékek kupon
Utánvételes Akció
Eredeti ár:2 490 FtKedvezményes ár:1290 Ft48% kedvezmény
2019. augusztus 27.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

Praktikus dekorációs világítás. Alkalmas kempingezésnél, horgászáshoz, pincében, raktárban, teherautó platóján, hétvégi házban, vagy olyan helyen, ahol hálózat kiépítése nélkül kell nagyobb fényerejű világítás. A zsinór meghúzásával kapcsolhatod be/ki, egyszerűen, mindenféle szerelés és vezeték nélkül  megvilágíthatod a pincét, a kertet, a teraszt, a szekrényt, az autó motorterét, a gyengén megvilágított helyiségeket, zugokat.

A zsinórral felakasztható, odaköthető bárhová. 3 db 1,5V os AA ceruzaelemmel (nem tartozék) működik. Az erős LED nagy, erőteljes fényerőt biztosít órákon át, a kis áramfelvétele miatt rendkívül gazdaságos.- méret: 15,7 × Ø  5,5 cm
- cseppálló kivitel
- 3 db 1,5V-os AAA elem szükséges (nem tartozék) 

Választható szín : világoskék, piros, zöld.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2019. augusztus 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Fontos! A terméket utánvéttel tudod megvásárolni, ha kosárba teszed és elindítod a vásárlást, ezzel a megrendelés aktív lesz és a terméket 10 napon belül szállítja is a szolgáltató.

Személyes átvételre nincs lehetőség! A szállítás díja, amit a termék átvételekor kell fizetni a futárszolgálatnak 1.290 Ft.

A termék átvételekor kell fizetni a terméket és szállítást: 1.290 Ft +  1.290 Ft.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Hobbyrendelés!
Cég
3D Profi Fotó Kft
Weboldal
Telefon
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére