Mai­Kupon

30 perces halpedikür + 1 órás lávaköves masszázs exkluzív környezetben kényeztetés, közérzetjavítás tetőtől talpig, most csak 3 400 ft- ért, 6 800 ft helyett

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A gyönyörű Gödöllő Erzsébet Királyné Szálloda vendégei közé várunk most egy halpedikürre, és egy lávaköves masszázsra. Teljes kényeztetés, közérzetjavítás, feszültségoldás tetőtől talpig, mindezt csodálatos festői környezetben. A halacskák fürgén ujjá varázsolják a lábadat, teljesen fájdalom mentesen. A masszázs a téli időszakban különösen fontos egészség megörző program, erősíti az immunrendszert, az ülő munkát végzőknél serkenti a vérkeringést.  Garra Rufa halakkal találkozhatsz a halfürdő és halpedikűr során.

Származási helyük Törökország elhagyatott magaslati tava.

A wellness egy egyedileg fejlesztett technológiát használ, ami nagyban eltér a mondhatjuk úgy a Távol-Keleti rendszerétől. Rendszerük a maximális higiéniát és állatvédelmet tartja szem elött az igényes vendégek részére.

Az eddigi vendégek kicsit félve majd  5 perc elteltével nagyon pozitív hangulatban töltötték a lábfürdőzés idejét a halak társaságában. A bőrkeményedések ellen a halak felveszik a harcot. Mindenki számára nyitvatartásuk lehetővé teszi,hogy halpedikűrrel és masszázzsal kezdje a napját és frissen vegye a nap akadályait vagy munka után enyhüljön a nap fáradalma. 

Stresszoldás, lazitás, feszültségoldás a lávaköves masszázzsal. 

Kitünő és kedvező áron egészítheted ki lábfürdődet egy lávaköves masszázzsal.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. március 2-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Helyszín: Gödöllő Erzsébet Királyné Szálloda

Telefonos bejelentkezés szükséges: 20/6614946

Bővebben: http://halpedikur.com/

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Halpedikürszalon
Cég
Pet Fusin Hungary KFT
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
2100 Gödöllő, Dózsa Gy út 2
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére