Mai­Kupon

Alakformáló, cellulit kezelés! 4 alkalmas testkezelő csomag! Vákuummasszázzsal és Gépi Nyirokkezeléssel! Elősegíti a fogyást, és a Cellulit mennyiségének csökkenését most 21800Ft helyett csak 2180Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A gépi kozmetika egyik csúcspontja a vákuum masszázs készülék. Egy sokoldalú és hatásos készülék, amelynek egyetlen szépség- vagy wellness centerből sem szabad hiányoznia. A “köpölyöző masszázs”,évezredes hagyományát élesztette fel, új formában. A vákuum eljárást a legújabb orvosi és kozmetikai ismeretek szerint fejlesztették tovább, és masszázzsal kombinálták.Ami mindebbol létrejött egy csúcstechnológiás kozmetikai  készülék, melynek sok pozitív hatása van:

  • fokozzuk a sejtanyagcserét
  • hatására távoznak az anyagcsere végtermékek
  • a szövetek több oxigénhez, tápanyaghoz jutnak
  • felpezsdül a kollagén-szintézis

Alkalmas a bőr feszesítésére, simítására illetve a terhesség utáni stripa csíkok kezelésére is. Gondoskodik a depozsír lebontásáról a tipikusan problémás területeken (has, fenék, comb).
Mindez a következőképpen történik:
A készülék felszívja a bőrt a pisztolyba. A felfúvódott zsírsejtek ezáltal olyannyira megnyúlnak, hogy a sejtfalak könnyen átjárhatóvá válnak és több oxigén felvételére képesek. A sejtégetés fokozódik s  a salakanyagok a nyirokrendszeren keresztül elszállítódnak .
Napjainkban az alakformálás és cellulit elleni eljárások egyik alapvető kezelési formája!
Gépi nyirokkezelés
A készülék úgy működik, mint egy külső nyirok szív. Célja a salaktalanítás és vérellátás, sima bőr és kerületcsökkenés a felső combon, a hason és a fenéken. A szívás és nyomás segítségével működik - tehát a vákuumot váltogatja az atmoszférikus nyomással. A negatív nyomásnál a friss vér és az oxigén az érintett kezelési felületbe, a lábakba pumpálódik, majd a pozitív nyomásnál az elhasznált vér és   a salakanyagok a vénákon és a nyirokereken keresztül a törzs irányába a kiválasztó szervek felé szállítódnak. Mindez folytonos váltakozásban a légzés ritmusának megfelelően történik. Így a bőr és a zsírszövetek belülről kerülnek kitisztításra. A kezelés következményeként azonnal érezni a lábak könnyedségét és egyben a bőr megjelenési képe is pozitív változásokon megy át.
Cellulit kezelés és egészségmegőrzés egyben.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes telefon bejelentkezés szükséges a 0630 550 2126-os számon.

Saját részre 1
Ajándékba több kupon vásárolható különböző személyek részére.


Előzetes telefon bejelentkezés szükséges.

 

Első alkalommal állapotfelmérés történik, ennek időtartama 20perc.

 

A kupon alkalmankénti kezelésre nem érvényes.  

 

1alkalom: Állapotfelmérés + Vákuummasszázs

 

2alkalom: Gépi Nyirokkezelés

 

3alkalom: Vákuummasszázs

 

4.alkalom: Gépi Nyirokkezelés

 

A kúrát (vagyis a 4 alkalmat) heti 2 kezeléssel, megszakítás nélkül (tehát 2 hét alatt) lehet csak igénybe venni. Az előzetesen lefoglalt időpontok módosítására csak a gép foglaltságának függvényében van lehetőség.

 

Más akcióval nem vonható össze.


 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
ByeBye Cellulit Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
2120 Dunakeszi, Fő út 53/
I emelet
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére