Mai­Kupon

Amalgám kivezetés + allergia teszt most csak 4.990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Van amalgám tömése? Vagy talán volt? Ki akarja vetetni? Vagy már kivetette? Volt amalgám tömése az Édesanyjának, mialatt Önnel várandós volt? Ön az elsőszülött a családban?

Minél több az igen válasz, annál nagyobb az esélye annak, hogy nehézfémek rakódtak le a szervezetében.

Itt az ideje, hogy megszabaduljon ezektől a terhektől! Használja ki teste intelligenciáját és a kineziológia erejét!

1 alkalom amalgám tömés kivezetés + allergia teszt (33 nehézfém, 120 élősködő, gomba, baktérium, vírus és 240 étel allergiatesztje)Az amalgám a legveszélyesebb fémek egyike. 50% folyékony higanyt, 50% fémport (réz, ezüst, cink, cin, palládium, nikkel stb.) tartalmaz. A fogászatban kb. 200 éve használják, mert jól kitölti a lyukat, hamar köt. A száj savas kémhatása miatt azonban, a higany képes folyamatosan oldódni. Még fokozottabb az oldódás rágózás közben, gyakori éjszakai fogcsikorgatás esetén, cukor, forró vagy hideg étel/ital fogyasztásánál.

Ha az anya testében raktároz higanyt vagy más fémet, az könnyen bejuthat a magzat szervezetébe, ezért kismamáknál tilos a méregtelenítés!

Nincs olyan betegség, amelynek a hátterében ne lehetne fémterhelést kimutatni.

Szervezetünkben minden blokk és teher érzelmi megrázkódtatáshoz kötődik. Az igazi méregtelenítés csak úgy lehetséges, ha a háttérben meghúzódó érzelmeket feltárjuk és kiegyensúlyozzuk. Pl: a fém egy védőfalat jelképez – mitől akarja megvédeni magát?

Kineziológiai teszteléssel megkeressük az elraktározott fémeket (hol, mik húzódnak meg). Kiteszteljük, mikor és miért kezdte el épp ezeket az anyagokat eltárolni a szervezet. Célirányos kineziológiai balanszokkal úgymond „rábeszéljük” a szervezetet, hogy engedje el azt, ami nem odavaló.

A tesztelés és a kivezetés egy alkalommal 1,5-2 órát vesz igénybe.

Egy oldás alatt általában 2-3 fémet képes a szervezet elengedni. Ha nagyon erős terheltség áll fenn, akkor lehetséges, hogy a kivezetést egy későbbi időpontban érdemes megismételni.


Szalay Ágnes: 

Tíz évvel ezelőtt kezdtem el érdeklődni alternatív terápiák iránt. Ekkor még csak nyelvtanárként a tanári továbbképzések mellett érdekességként végeztem tanfolyamokat, mára viszont a természetgyógyászat, a kineziológia lett a fő tevékenységem.

Tanultam rajzpszichológiát, fül- és testgyertyázást, marmagyógyászatot, ayurvédát, kristálymasszázst, reflexológiát, numerológiát. Részt vettem egy négy éves önismereti tréningen és kommunikációs tréningen.

Hivatalos vizsgát tettem fülakupunktúrás addiktológiából, bioenergetikából és kineziológiából. Egészségügyi Minisztériumi engedéllyel rendelkezem.

Mint három gyermekes édesanya, mint tanár, mint kineziológus látom, mennyire fontos, hogy egységben, harmóniában legyünk magunkkal, családunkkal, környezetünkkel. Sok feszültséget hozunk a gyerekkorunkból, a munkahelyünkről, a kapcsolatainkból. Csak rajtunk múlik, mennyire engedjük, hogy  a stressz, a rég elfeledett negatív élmények kormányozzák az életünket. Ennek leküzdéséhez kínálok segítséget.

„Az utadon egyedül kell menned, én csak a kezedet fogom és biztatlak.”

„Tedd vagy ne tedd, de sohase csak próbáld!”

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 18-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Időpont egyeztetést telefonon tudunk elfogadni: (70) 432 7339

2040 Budaörs, Vak Bottyán utca 3. - „Rendelő” kapucsengő

nyitvatartás: hétfőn, szerdán, csütörtökön. 8.30-tól 14 óráig kedden, pénteken 8.30-tól 18.30-ig

Tömegközlekedéssel:

A Móricz Zsigmond körtérről, BAH-csomópontról, Osztyapenkótól a 240E vagy 40-es busszal kell jönni Budapest-Budaörs határáig (eddig érvényes a BKV bérlet, balra Shell benzinkút látszik). A benzinkút és a buszmegálló között nyílik az Alsóhatár út, ennek első mellékutcája a Vak Bottyán utca.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szalay Ágnes
Cég
Lélekhír Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
2040 Budaörs, Vak Bottyán utca 3.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére