Mai­Kupon

Csak a száguldás szerelmeseinek! Száguldás - Gokart - Szerelem! 50 % kedvezménnyel 2000Ft helyett 1000Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Éldd át az autóversenyzés élményét akár egyedül, akár barátaiddal, hogy megtudjátok ki a legjobb.Hosszú, széles, gyors és csúszós, ezek voltak az első benyomásaim. A gokart pálya a Dunakeszi Ipari Park területén található „Élményváros” hatalmas csarnokának végében lett elkülönítve. A hangár gokartozásra szánt része is elég nagy alapterülettel rendelkezik. Bérgokartozásra kiválóan megfelel, valamint az átláthatósága, ezáltal a biztonsága is jobb.
A cseh MS Kart vázak rendkívül dizájnos borítást kaptak, például hátsó szárny is található rajtuk, és az itthon megszokott gokartokkal ellentétben a 200 köbcentis Honda motorok az ülés mögött középen helyezkednek el. Ezekből 17 darab áll a vendégek rendelkezésére, persze egyszerre 7-nél többet nem nagyon engednek fel az oszlopok közt kanyargó ringre.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2011. október 8-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon keddtől péntekig 17órától 21óráig váltható be. A kupon érvényessége 2 hónap. A kupon egy futamra szól. Egy ember egy kupont használhat fel. Időpontegyeztetés szükséges az akció igénybevételéhez e-mailen: dunakeszigokart@gmail.com
Tel.:+36-30/982-8880

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
GokartCity
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
2120 Dunakeszi, Pallag u. 28.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére