Mai­Kupon

EGY NAP AMI CSAK RÓLAD SZÓL! Teljes testi-lelki felfrissülés, feltöltődés és megújulás 12 féle kezeléssel a Holisztikus Kozmetikában! 30.000 Ft helyett 50%-os kedvezménnyel most csak 14.900 Ft-ért, akár ajándékba is!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A holisztikus kifejezés a görög "holos" szóból ered, jelentése teljes, egész. A kezelések során a test-, a lélek,- és az értelem harmóniájának megteremtése a cél.  A kozmetikában maximális nyugalom és békesség várja a vendégeket. A kezelések hangulata meghitt, a vendégek szépülését, ellazulását és teljes pihenését szolgálja, természetesen mindenki számára személyre szabottan.  
Amit ez az egész napos testi-lelki megújulási élmény kínál: 
 
Reggeli meditáció
Infraszauna
Teljes test radír
Hangterápia tibeti hangtállal
Testmasszázs + kristályokkal csakratisztítás
Bőrállapot felmérés
Bőrtípusának megfelelő kezelés (tisztítás vagy regenerálás vagy bőrfeszesítés)
Paraffinos kézápolás
Tejsavas lábápolás
Ebéd
Belső utazás
Egészségügyi állapotfelmérés ingával
Záró meditáció
 
A csomag tartalmaz fürdőköpeny, szauna lepedő és zárt parkoló használatot. 
 
Reggeli meditáció: Segít ráhangolódni a teljes testi-lelki ellazulásra.

Infraszauna: Kalóriákat éget – fogyaszt, csökkenti a fájdalmat, erősíti az immunrendszert, javítja, és erősíti a vérkeringést, megtisztítja a szervezetet a káros anyagoktól, eltünteti a narancsbőrt, megszünteti az ízületi fájdalmaka, feloldja a stresszt – megnyugtat és megszépíti a bőrt.

Teljes test radír: Dörzsöléssel szabadít meg az elhalt hámsejtektől a bársonyosan puha, selymes és sima bőrért az egész testen.

Hangterápia tibeti hangtállal: A tálak hangja megérinti a legbensőbb énünket, harmóniát teremt lelkünkben és testünkben. A hangtálak három szinten hatnak az emberre. Az első szint a fizikai test számára érzékelhető hatások, a hang és a rezgés. A hangot évezredek óta hívják segítségül a test és a tudat egységének megteremtéséhez a mantrák, imák, zenék hallgatása, recitálása által. Ez a hallóidegeken keresztül az agykérgi területeket ingerli, és így vált ki pozitív élettani hatásokat.

 Csakra tisztítás és harmonizálás kristályokkal:

A csakra szanszkrit eredetű szó, "kereket", "korongot" vagy "kört" jelent. A csakrák testünk energiaközpontjai. Ezek gyűjtik össze és árasztják szét testünkben az univerzális életerőt. A csakra egy örvénylő, állandó forgó tölcsérszerű energiakerék, amely az emberi test mindkét oldalán, illetve a fejtetőn található. Hét fő csakra van, amelyek egy vonalban futnak végig a testen a gerincünk aljától a fejünk tetejéig. Ezeken kívül létezik még több kisebb csakra is (pl. tenyerünkön, sarkunkon). A csakrák mozgása, nyitottsága vagy éppen zártsága kihat testi-lelki egészségünkre.

A csakraharmonizálásban a csakráknak azt a tulajdonságát használjuk fel, miszerint minden csakrának megvan a csak reá jellemző rezgése. Ezzel a rezgésszámmal harmonizálnak a csakrák színei, bizonyos kristályok és megfelelő zenei hangzások.

 Masszázs:

A masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb természetes módszer, a betegségek megelőzésére és gyógyítására, az egészség megőrzésére. A masszázsterápia során alapvető a vérkeringés fokozása, melynek hatására felgyorsul a különféle lerakódások felszívódása, csökken a lerakódott zsír mennyisége. Megszűnnek a bőr alatti kötőszövetben lévő feszülések, letapadások. Fokozódik a nyirokkeringés, változik az anyagcsere, a testhőmérséklet, a légzés, fokozódik a vizelet kiválasztás, ezáltal a méregtelenítés.
A masszázs javallatai:
- Anyagcsere fokozó hatása miatt késlelteti a bőr öregedési folyamatait
- Hatóanyagokat juttat a bőrbe
- Szabályozza a faggyútermelést és így hat a bőrtípusokra harmonizálólag
- Hámképző hatású
- Izomtónust javító hatású
- Passzív vérbőség, azaz a vénás erek keringési zavaránál (szederjes vagy márványozott)

 Bőrállapot felmérés: A bőr minőségének megvizsgálása. A bőrtípus megállapítása kihagyhatatlan munkafázis, hiszen ez alapján döntjük el, tisztítás, regenerálás vagy feszesítés felelne meg leginkább a bőr fiziológiai állapotának.

Bőrtípusnak megfelelő kezelés: 
- Tisztítás: Bőrfelszínről eltávolításra kerülnek a szennyeződések, a meglévő pattanások, miteszerek.
- Regenerálás: Az idő múlását ha nem is állíthatjuk meg, nem kívánatos jeleinek megjelenése ellen azonban hatékonyan küzdhetünk. A téli hónapok különösen alkalmasak a bőrmegújító kezelésekre. Ilyenkor bőrünk sokat veszít zsír- és víztartalmából. Ezek pótlása a bőrregenerálás fontos feladata.   
- Bőrfeszesítés: Kötőszövet regeneráló kezelés a sima, ránctalan bőrért.

 Kényeztető paraffinos kézápolás: A paraffinos kézápolás, kollagén és elasztin hatóanyagú, mélyhidratáló kezelés. Évszakváltozás során fokozott figyelmet kell fordítanunk kezeink ápolására, hiszen a legtöbb külső ingerhatás (pl. hőingadozás) kiszárítja bőrünket. Vitaminokkal, collagénnel tölti fel kezünk bőrét, hatására a bőr megtelik fiatalsággal, kisimul, puhává és bársonyossá varázsolja azt. Jelentősen és látványosan javítja a bőr állapotát. Hatóanyagai segítségével ápolja a bőrt, a körömágyat, erősíti a körmöket.

Tejsavas lábápolás: Bőrkeményedés STOP! kezelés.

Belső utazás: Segít megszabadulni korlátainktól, a bennünket fogva tartó érzelmi problémáktól mint pl. a harag, a bánat, a féltékenység, a félelem és a kishitűség.
 
Egészségügyi állapotfelmérés ingával: Az aktuális fizikai állapot feltérképezése, mely kiterjed az alkati, a bőrtípus, a sav-bázis arány, a folyadékbevitel, az ajánlott táplálkozási minőség és fontosabb szervek működésére, az aura és a csakrák állapotára.
 
Záró meditáció: Az egész napi kellemes és frissítő élmények záróakkordja.

Az egész napos kényeztető kezelések után a vendég úgy érzi, mintha kicserélték volna, testileg-lelkileg felfrissülve új emberként a föld felett lebegve távozik.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés, időpont egyeztetés szükséges a 06304101226 számon Sebők Andreánál.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Holisztikus Kozmetika
Cég
Életigenlő Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
2131 Göd, Pesti út 91.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére