Mai­Kupon

Elege van az életlen késekből? Vége ennek az időszaknak! Extrém éles 10+1 késkészlet, most rendkívül kedvező áron 6990 Ft helyett 3990 Ft-ért + ajándék mágneses fali késtartóval!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Pengéit jéggel és olajjal edzették! Ideális húsokhoz, halakhoz, zöldségekhez, és kenyérhez

A CONTOUR PRO teljesen új technológiával készült, pengéjét jéggel és olajjal edzették, hogy bármit fel tudjon vágni, még a legkeményebb bőrt is leválaszthatja a húsokról!

A nyele is különleges: magasabbra emeltük a hagyományos késnyeleknél, ezáltal bravúrosan illeszkedik a kézbe. A szilikonnal bevont nyél csúszásmentes használatot biztosít. Egyedi design, praktikus használat. Próbálja ki akár fagyasztott ételekhez, kemény zöldségekhez!10+1 részes késkészlet rozsdamentes acélból. A vágóélek hullámos recézettel készültek, a nyél csúszásmentes szilikonnal készült, ergonomikus kialakítású, megemelt ívű, hogy az kés egész acélpenge hosszát tudd vágásra használni. A készlet tartalmaz még egy hentesbárdot is, aminek a segítségével akár csontos húst is apríthatsz, egy fűszeraprító kést, ami a zöld fűszerek aprítására kiválóan alkalmas. Egy gyümölcs, vagy zöldség hámozó kést, egy univerzális háztartási ollót, 4 db steak kést és egy mágneses fali sínt. 

 A 10+1 részes Countour Pro készlet tartalma:
- 1db univerzális kés
- 1db aprító kés fűszernövények gyors aprításához
- 1db filéző kés a tökéletes filészeletek előállításához
- 1db aprító és szeletelő kés
- 1db hámozó kés zöldségek és gyümölcsökhöz
- 1db univerzális háztartási olló
- 4db steak kés, ami tökéletesen használható pizza felszeleteléséhez is
+ 1db mágneses fali tartósín


Termék linkje:  http://hobbyrendeles.hu/termek.2155.contour_pro_keskeszlet


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 20-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A termék átvétele:


A készletet a http://hobbyrendeles.hu/termek.2155.contour_pro_keskeszlet linkre kattintva "személyes átvétel", vagy "előre utalás" móddal meg kell rendelni a weboldalon a kuponkód megadásával. A rendelések leadásának határideje: 2013. április 30 Személyesen a webáruház átvételi pontján lehet átvenni az áruház visszajelzését követően. Az akciós készlet mellé egyéb termék megrendelését is elfogadjuk, a kedvezmény azonban csak a Countour Pro készletre vonatkozik! A megjegyzés rovatban mindenképpen jelezd, hogy MaiKupon-os vásárlás és add meg a kapott kuponkódot is! A kód ismeretében, utólag, manuálisan állítjuk be a kedvezményes árat! A postázás megtörténtét követően az elmaradt kódok megadásával kapcsolatban utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni, utólagos jóváírás nem lehetséges! A kedvezmény mértéke készpénzre nem váltható! Egy vásárló több kupont is vásárolhat!

A kuponok az megadott határidőn túl nem használhatóak fel!


A postaköltség összesen: 690 Ft

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
HobbyRendeles
Cég
3D Profi Fotó Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1093 Budapest, Lónyay utca 41.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére