Mai­Kupon

Kategóriák

Fehérítő hatású ultrahangos fogkő eltávolítás 14 500 Ft helyett 3 490 Ft-ért a Magic White jóvoltából!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az ajánlat tartalmazza:

 

  • Ultrahangos, fehérítő hatású fogkőeltávolítás
  • Ingyenes állapotfelméréssel
  • Ingyenes airflow kezelés (ha szükséges)
  • Fogászati probléma esetén ingyenes kezelési terv
  • Szájhigiéniás tanácsadás
  • Magasan képzett, fiatalos csapat vár


Mi a fogkő, hogyan alakul ki?

Étkezések után a fogakra lerakódik egy vékony plakkréteg, mely a nyálban feloldódott étel egy része. A plakk a fogak között, a fogak és az íny között található nagyobb mennyiségben, étkezés után a plakkot még 48 órán belül egy alapos fogmosással el lehet távolítani Ha ezt nem tesszük meg, akkor a plakkban a baktériumok elkezdenek szaporodni, mivel bőven van táplálékuk. Majd a plakk egy idõ után szervül, egyre keményebbé válik mivel a nyálból különböző ásványi anyagokat "vonz" magához. A kikeményedett plakkot nevezzük fogkőnek. 

Fogkő jellemzően ott képződik, ahol a nyálban lévő ásványi anyag koncentrációja a legnagyobb. Ezért elsősorban a felső oldalsó fogak külső felszínén, és az alsó elülső fogak belső, nyelv felőli részén jön létre először mivel ezeken a területeken van a száj nyálmirigyeinek beömlőnyílása. 


A fogkövet Ön is felismerheti:
Nézze meg fogait kívül és belül egyaránt alaposan, különös tekintettel a metszőfogakra. Ha lát a fogíny és a fog között barnás-sárga, kemény lerakódást, vagy barna foltokat, melyeket fogkefével már nem tud eltávolítani, akkor nagy valószínűséggel fogköve van.


Fogkő veszélyei:
A kikeményedett fogkő fogkefével már nem távolítható el. A fogkő folyamatosan nő, egyre nagyobb és kiterjedtebb lesz, és ezzel párhuzamosan a baktériumok száma a szájban is meredeken emelkedni fog. A fogkő folyamatosan irritálja a fogínyt, vérzést provokál. Fogmosáskor az íny alatti fogkő felsérti az ínyt. A fogíny visszahúzódik, és a csont is elkezd pusztulni. A fogkő nagyobbodásával spontán is vérezni kezd a fogíny.
Ha már kialakult a fogkövünk, akkor minél hamarabb szedessük le, mert a lepusztult íny és csont már nem tud visszanőni!


Ultrahangos fogkő eltávolítás (depurálás)

A fogköveket fogorvos vagy dentálhigiénikus tudja eltávolítani. A fogkövet le kell pattintani vagy kaparni a fogakról, melyet kézi és gépi eszközökkel végzünk. Az ultrahanggal működő géppel először a fogínyhatár alatt és felett lévő kemény fogkövet távolítjuk el. Akinek érzékeny a fognyaka, annak kérésére az eljárás előtt fájdalom ellen helyi érzéstelenítést adunk. Az ultrahangos eljárást követően az úgynevezett Prophylex készülékkel minden elszíneződést, lerakódást eltávolítunk. 
A Magic White-nál végzett ultrahangos fogkő eltávolítás (depurálás) nem ártalmas a fogzománcra. Mivel még az alapos, akár 5 percig tartó fogmosással sem lehet minden lepedéket eltávolítani, főleg a nehezen elérhető helyekről, ezért azt tanácsoljuk, hogyévente kétszer távolíttassa el a fogkövét a féléves kontrollvizsgálatok alkalmával.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. január 3-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges az alábbi telefonszámon: +3670 3000 500.

Ne hagyd otthon a kinyomtatott kuponodat!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Magic White Fogászat
Cég
Magic White Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1125 Budapest, Istenhegyi Út 29
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére