Mai­Kupon

Fiatalodjon! „Vámpír szérum kezelés” – „Drakula terápia”,
avagy ránctalanítás hozott anyaggal,
Most 33%-os kedvezménnyel az Euritmia-Medic Sebészeti Rendelőben!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az életkor vagy az életvitel (gyakori szoláriumozás, dohányzás, túlzott mértékű napozás) miatt kialakuló ráncok esetében a kozmetikai kezelések után a botox injekció vagy a hialuronsavas feltöltés jut az eszünkbe. Sok ember azonban nem szívesen enged magába szúratni idegen, néha kellemetlen mellékhatásokat vagy szövődményeket okozó anyagot.

A ránctalanítást napjainkra forradalmasította - az Amerikában nemes egyszerűséggel a divatos filmhősök után elnevezett - ún. „vámpír szérum” , hazánkban inkább Drakula terápia”-nak hívott - kezelés. E furcsa kifejezés alatt azt értjük, hogy a ráncok alá a páciens saját véréből nyert ún. vérlemezkében gazdag vérszérumot, más néven PRP (angol:Platelet Rich Plasma) injekciót fecskendezünk. Az eljárás legnagyobb előnye, a korábbi készítmények alkalmazásával szemben, hogy teljesen természetes, sőt testazonos anyagot használunk, így az semmilyen allergiás reakciót nem okoz!A ránctalanítás során a vendégtől kevés vért veszünk, majd egy berendezés segítségével szétválasztjuk a vérsejteket a plazmától, majd ez utóbbinak a vérlemezkében gazdag részét hajszál vékony tű segítségével, a ráncok feltöltésére, a bőr alá fecskendezzük. A Vámpír szérum kezelés hatása hónapokig tart és esztétikailag remek eredményt ad.

Vendégeink leggyakrabban az arcbőr PRP kezelését kérik, de a kézfejeken, a nyakon és dekoltázs területén épp úgy hatásos.

Kopaszodás, erőteljes hajhullás esetén a hajhagymák működésének fokozására is gyakran végezzük.

Acnes, heges bőrfelületek átépítése is sikeresen végezhető a Drakula terápia segítségével.

Hogyan működik a "vámpírszérum vagy Drakula terápia" ?

A "vámpírszérum vagy Drakula kezelés" lényege, hogy a páciens frissen levett, néhány ml-nyi véréből egy gyors eljárás segítségével a vérsejteket kivonjuk, ezzel ún. vérlemezkékben gazdag vérplazmát (prp. azaz Platelet Rich Plazma) állítunk elő, majd ezt a szérumot injekciózzuk vissza a ráncok feltöltésére.
A vérszérum ill. prp. kezelés egyszerre két féle mechanizmussal segít a ráncok csökkentésében:

  • Azonnal látható hatásként ténylegesen kiemeli a ráncokat, rögtön csökkentve a bőr egyenetlenségeit.
  • Ugyanakkor a különböző hyaluronsav alapú injekciós kezelésekkel szemben 7-21 nap alatt kifejlődő, tartós hatásként beindítja ill. felgyorsítja a bőr megújulási folyamatait. A "vámpírszérum kezelés" során a vérplazmában lévő vérlemezkékből nagy mennyiségben felszabaduló növekedési faktornak nevezett fehérje természetű anyagot, hasznosítjuk, amely a kötőszövet és a bőr megújulásáért felelős. Ezt rejuvenációnak is nevezzük. E folyamat során gyakorlatilag új sejtek jönnek létre, átépülnek a bőr alatti kötőszövet rostjai, leváltva a már megöregedett, rugalmasságukat, folyadéktartalmukat vesztett rétegeket. Így a "vámpírszérum kezelés" végeredménye képen a bőr tartós, jelentős mértékű kisimulására számíthatunk.

A "vámpírszérum vagy Drakula kezelés" előnyei

  • A "vámpírszérum kezelés" természetes és testazonos anyaggal történik, ami kizárja bárminemű allergiás reakció előfordulását.
  • A "vámpír-terápia" tartós hatású, az eddigi tapasztalatok alapján - az első évet követően - 12-18 hónapig látható az eredménye.
  • Tartós hatásánál fogva a "vámpírszérum kezelés" fajlagosan sokkal olcsóbb a többi ránctalanító eljárásoknál, melyeket ugyanezen idő alatt 3-6x ismételni szükséges.

A saját vérszérum kezelés, vagy Drakula terápia, a ráncok csökkentésén túl azonban, egyéb gyakori, sokakat érintő és joggal zavaró bőrprobléma enyhítésére, eltüntetésére is alkalmazható.
A csúnyán gyógyult sérülések, vagy műtétek utáni hegek, az ún. másodlagosan gyógyult sebek, vagy a hipertrófiás hegek korrekciójában is segítségünkre van a saját vérszérum ill. prp. terápia. E hegekre jellemző, hogy az ideális, vékony, vonalas, fehér hegvonal helyett, kiszélesedett, kezdetben elődomborodó, rózsaszínű, vagy lilás árnyalatú hegszövet képződik, mely hónapok, évek múltán ráncos felszínnel a bőr szintjébe visszasüllyed.
A szülés után, a jelentősebb testsúlyváltozás ill. erőteljes növekedés kapcsán kialakuló striák szintén nagyon zavaróak és sokakban gátlásokat okoznak. Ezekben az esetekben megváltozik, elgyengül a bőr eredeti szerkezete, mint a jégtáblákon létrejövő rianások, a rugalmas kötőszöveti rostok arányának erőteljes csökkenése miatt, szétcsúsznak a bőr felületes rétegei.

Hatékony kezelés a csúnya hegek és a hasfali, vagy combtájéki striák esetén, csak a bőr szerkezetének visszaépítésével, a rétegek megújításával képzelhető el. A striák vagy terhességi csíkok esetében, a kiterjedtségtől függően, több, egymást követő "vámpír vagy Drakula-terápia" is szükséges lehet. Ilyenkor – speciális érzéstelenítő krémmel történő fájdalomcsillapítás mellett - számos apró szúrással, minden egyes stria alá saját vérplazma ill.prp. injekciót adunk.
Az bőr öregedésével járó ráncoktól eltérően, amennyiben az életmód ill. élettani okok megszűnnek, megfelelő eredmény elérése esetén, nem szükséges évekig tartó terápia.
Az idősült hegek és striák, terhességi csíkok "vámpírszérum vagy Drakula" kezelésekor is minden esetben szükséges a speciális kozmetikumokkal történő utókezelés és a szervezet, valamint a bőr kellő hidratálása!
Rendelőnkben a minél tartósabb hatás eléréséhez, a
"Coverderm" termék család különleges bőrápoló készítményeit is kínáljuk.

A Drakula vagy PRP terápia erős regeneráló hatása miatt sikerrel alkalmazható a különböző eredetű hajhullásos panaszok kezelésére is.

A hajhullásnak vagy a gyengébb hajnak számos oka lehet – vitamin, vagy ásványianyag hiány, hormonális eltérések, gombás problémák, szervezeti gennyes gócok, bizonyos gyógyszeres kezelések – de sokszor beszélünk idiopátiás, azaz ismeretlen eredetű hajhullásról. Bármelyik ok áll is azonban a háttérben, a haj megritkulásának közvetlen okozója a hajhagymák anyagcsere zavara, később pusztulása. 
A reklámokban számos csodálatos készítményt kínálnak, amelyek az egészséges osztódásra képes hajhagymák működését segíthetik, azonban a károsodott anyagcseréjűek már nem képesek megfelelően hasznosítani azokat.
A saját vérből előállított PRP bejuttatása a hajas fejbőrbe, a hajhagymák mélységéig, esélyt ad a meglévő hajszálak megerősítésére, és a még nem teljesen elpusztult hajhagymák működésének regenerációjára és ezzel a megritkult haj ismételt besűrűsödésére. A „Drakula terápia” során ugyanis koncentráltan juttatjuk a még, vagy működési zavarok miatt átmenetileg inaktív hajhagymák köré az szaporodásukat és működésüket serkentő saját, ún. növekedési faktorokat.
A hajhullás, kopaszodás miatt végzett „Drakula” vagy PRP terápia kúra szerű alkalmazásakor belsőleges támogatásként mindig bizonyos vitaminokat is szükséges szedni. Az eredmény néhány hónapon belül szemmel látható, először lelassul a hajvesztés üteme, majd megjelennek az új hajszálkezdemények.
További kezelések az állapot alakulásának függvényében kerülnek meghatározásra.

 

 Dr.Gajdos Gábor beszél a ránctalanító "vámpír szérum vagy Drakula" terápiáról az ATV-ben.

 

 

 Dr. Gajdos Gábor beszél a ránctalanító Drakula terápia -ról a TV2 Mokka c. műsorában"

 

 

 

 

 

Pomázi sebészeti rendelőnk azon kevés helyek közé tartozik, ahol elsők közt alkalmazzuk a plasztikai sebészet e remek újítását!

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2012. június 30-ig,, beváltható 2012. június 30-ig!

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges a 0630/6478867-es telefonszámon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
Euritmia-Medic Sebészeti Rendelő
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
2013 Pomáz, Jankovich Gyula u. 2.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére