Mai­Kupon

Frissítő vitalitást adó masszázs a jó közérzetért és a fittebb életért, párosítva egy bársonybőr programmal arcra és dekoltázsra 19000Ft helyett 4750Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Mit is jelent ez, milyen csomagot ajánlunk??
2 alkalomra szóló meglepetés kínálatunk egy hát és egy talpmasszázzsal indul, mellyel a megfáradt letapadt izmokat újult erővel ruházzuk fel, s talpunkon átfutó reflexológiai pontokkal elősegítjük a szervezet optimálisabb működését egy fantasztikusan jó masszőr várja Önöket, kinek a tudása tradícionálisan anyáról-lányára száll, maximális profizmussal.
Így nem csak a közérzet javul, de a tartásunk is változhat és mindezt kellemes légkörben, barátságos hangulatban.2. alkalommal pedig már az arc és dekoltázs üdeségét hozzuk vissza egy nem mindennapi kezeléssel. A pici szarkalábtól, a mélyebb barázdáig segítségre lehetünk. A kezelés: arc és dekoltázs kényeztető masszázs magas kollagén tartalmú krémmel, már fokozódik a sejtek anyagcseréje, utána botox hatású szérum bevitele következik egy magas Hz-et kibocsátó ultrahang segítségéve, már látványos a hatás, de amivel nem mindennapivá tesszük a kezelés végét az egy egyedülálló alternatív szépség ápolási forma alkalmazása, mely többezer éves tradíción alapul mediterrán hagyományokat ötvözve a legmodernebb kozmetikai fejlesztésekkel, tisztán természetes anyagok gondos kiválasztásával. Már ez az egy használat is érezteti a hatását. Bőrünk szemmel láthatóan hálásan reagál a bázikus kényeztetésre, megy egy egzotikusholt-tengeri iszapos csokoládés pakolás keretein belül tapasztalhatja meg, hogy bőre szinte megújul és jobban lélegzik, ettől a 100%-ban natúr terméktől még akár Cleopatra szépségét sem kell majd elirigyelni. Ne hagyja ki ezt a nagyszerű lehetőséget.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Bejelntkezés: Szakácsné Bényei Erika: 0630/950-8669
Cím: 2040 Budaörs, Templom tér 7.

-1 hátmasszázs,-talpmasszázzsal /időtartama: 1 óra
-1 arc- és dekoltázsmasszázs, píllingezéssel, -ultrahangos szérumbevitel,-pakolás /időtartama: 1,5 óra

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Elektroszépség Fogyasztóközpont
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
2040 Budaörs, Templom tér 7
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére