Mai­Kupon

"Ha nincs elég időd az egészségedre, majd lesz sok a betegségedre"
Öngyógyítás=önismeret címen1 napos tanfolyam 6000 Ft-ért 12000 Ft helyett 50% kedvezménnyel az Életerő Egészségcentrumban

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!"Vigyázz a testedre, mert egyetlen hely, ahol élhetsz"

Egészségmegőrző, -javító, öngyógyító technikák fizikai és lelki szinten történő megismerése és gyakorlati alkalmazása.

"Az élet nem más, mint egyensúlytalanságok egyensúlya.A szabályostól való eltérések a való élet szabályosságai.Létünk mindn terén két pólus között lengünk ide-oda.Ha hosszabb időre megragadunk az egyik pólusnál a yin vagy a yang valamelyikénél, és nem éljük meg a másik pólust, a fellépő egyensúlyvesztés eltorzítja növekedésünket, károsítja testi, lelki egészségünket."

Achim EckertÁllandó allergiák, fejfájások kínoznak?

Súlyfelesleged van?

Félelemeid, fóbiáid vannak, rossz szokások, dohányzás, alkohol, szeretnél már leszokni, de nem megy,ezért állandó szorongások gyötörnek?

Úgy érzed túl feszült vagy, stresszes, éjjel nem tudsz aludni?

Azt mondták, olyan betegséged van, amiből nem lehet kigyógyulni? Megértheted, megtanulhatod a kiváltó okokat, és megtanítunk olyan technikákra amivel mindezen problémákat képes leszel saját magad megszüntetni, különböző gyógyszerek szedése nélkül. Ugye ez nem hangzik rosszul? Megismered az élet, a boldogság, a szeretet igazi arcát, ki vagyok ÉN, mi az életem igazi célja, feladata. Mit jelent az, hogy harmóniában lenni önmagunkkal,  boldogság, EGÉSZ-ség, melyek az "ÉLET" örökérvényű nagy törvényei, a polaritás, a yin és yang, a rezonancia, a vonzás törvénye. Megismerheted a Hagyományos Kínai Orvoslás (HKO) alapljait, az energia csatornák (meridiánok) összefüggő rendszerét, a legfontossabb akupresszúrás pontokat, az Őt elem tanát, és hogy mindez hogyan befojásolja fizikai testünk működését, milyen módszerekkel tudjuk a diszharmónikus állapotokat, hiány tüneteket helyre állítani, miért betegítenek meg az évek alatt elfojtott  negatív érzéseink (a düh, harag, gyülölet) jelenléte. Délelött az elmélet megismerése, majd egy rövid ebédszünet után a gyakorlat elsajátítása történik, ez időben, de 9h- 16h ig tart.

Az ÉLET egy komoly vállalkozás, de egy nagy ajándék, lehetőség is, csak jól csinálni érdemes, ehhez ismerni is kell, megtanulni tudatossan élni, bölcsen és nem csak az észel gondolkodni. hanem szívvel is.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 A tanfolyam ára nem tartalmazza a tankönyv csomagot, melynek díja 2000 Ft. mely a helyszínen fizetendő.A tanfolyam 6-8 fős csoportokban zajlik.

A tanfolyam  időpontegyeztetés után legalább 6 fővel indul.

Telefonszám:

Szabó György

06-30-362-9297

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Életerő Egészségcentrum
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
2120 Dunakeszi, Garas u.24. 2/8.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére