Mai­Kupon

Igazi versenyautót tesztelhetsz, igazi versenypályán! Most igazán akciós áron 67%-os kedvezménnyel 30 000 Ft helyet, most csak 9 900 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Adrenalin a négyzeten! FIAT extrém élményautó vezetés és oktatás Kakucson, 5 teljes kör a versenypályán, 120 lóerő!Pörgesd fel magad! Szívj magadba egy kis adrenalint! Próbáld ki milyen autóversenyzőnek lenni! Itt a kihagyhatatlan lehetőség! Most egy olyan autót próbálhatsz ki, amely nem közlekedik az utakon, így csak versenyen találkozhattál eddig vele. Amennyiben elég ügyes vagy és nem félsz a sebességtől, ülj be és teszteld le milyen érzés vezetni egy FIAT pályaautót, verseny körülmények között eredeti hanggal, eredeti érzéssel! Nem ok nélkül hívják ezt élményautózásnak! Igazi versenyautót tesztelhetsz, igazi versenypályán! Teljes biztonság, négy pontos öv, bukócső!


A félősebbek is bátran belevághatnak! Teljes biztonságban, négy pontos övvel szerelt, versenyülésekben, bukócső védelme alatt, tűzálló maszkban és bukósisakban élvezheted a száguldást. Melletted ül majd egy versenyző, aki segít neked, hogy minél izgalmasabb legyen az extrém élmény. A FIAT paraméterei: 1,8 audi motoros, 120 Le, 700 kg, üvegszálas karosszéria, bukócső, hátsó kerék meghajtás. A száguldás előtt, a helyszínen egy órás tanfolyamot tartanak, hogy mindennel képben legyél, mire a kormány mögé ülsz. Egy ilyen géppel hidd el 5 kör is garantáltan bőséges és felejthetetlen élmény lesz!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!


A kupont beváltani csak előzetes telefonon történő időpont egyeztetéssel lehet az alábbi telefonszámon: (70) 556-6204

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Élményautózás
Cég
Berta Lívia Anna EV.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
2367 Újhartyány, Monori utca
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére