Mai­Kupon

ImmunoSlim kezelés 9000Ft helyett 3500Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az elhízás korunk népbetegségének is mondható. Amellett, hogy önértékelési zavart okoz és akadályoz a mindennapi tevékenységeink során, rengeteg súlyos szövődménnyel is járhat. A túlsúlyos embereknél nagyobb esélye van más betegségek kialakulásának is.Az ImmunoSlim készülék hatására a túlzott raktározás információja normalizálódik, azaz az egyensúlyi információs zavar szűnhet meg. Amennyiben ez megtörténik, a test maga használja fel a feleslegessé vált zsírkészleteit és szabadul meg a kilóktól. Ugyanez érvényes a túl kevés zsír mennyiségére is: ebben az esetben is egy zavarról beszélünk, ami ugyanúgy helyre állhat a készülék használatát követően. Éppen ezért nem csupán a fogyni, hanem a hízni vágyók is megelégedettséggel használhatják a készüléket. Nem zsírt bont, hanem a raktárakat optimalizálja. Amennyiben valaki súlyos betegségben szenved és az ImmunSlim készüléket használja, előfordulhat, hogy nem fogyni, hanem hízni kezd a készülék használatát követően. Ez azért történhet, mert a szervezetben zajló folyamatok ilyenkor elsősorban a túlélésre rendezkednek be, és ehhez annyi tartalékra van szükség, amennyit csak el tud raktározni a test. Csak akkor indítja meg a zsírraktárak elbontását, ha már nincs szüksége többlet energiára a regenerációhoz.

Az raktározással kapcsolatos rezgésinformációk optimalizálása történik meg az ImmunoSlim készülék használatával. Ha a szervezetben a túlzott raktározás információs rezgését sikerül helyreállítani, a fogyás magától beindul. Ugyanakkor ha közben akár mennyiségileg, akár minőségileg éhezünk, a szervezetben ismét megjelenhet a raktározás információja. Ezért is elengedhetetlenül fontos a vitaminok és ásványi anyagok megfelelő mennyiségű pótlása, illetve a rendszeres táplálkozási szokások bevezetése.

Lelki szinten a súlyprobléma az esetek döntő többségében pótcselekvés, a lelki probléma kifejeződése. Elhízás esetén ez általában szeretetlenség és egyfajta körbebástyázási, védekezési mechanizmus, kóros soványság esetén önmagunknak a teljes életre való alkalmatlanságának kivetülése.


Kismamáknak és peacemaker-rel rendelkezőknek nem szabad használni!


Az ImmunoSlim készülékkel történő állapotjavítás kb. 1-1,5 óra időtartamot vesz igénybe, melyben benne foglaltatik maga az előkészítő elbeszélgetés, a teszt, az elemzések, a terápiás javaslat felállítása, valamint az életmóddal és táplálkozással kapcsolatos tanácsadás. Kezelés után elkészítem az Ön egyéni egészségprofilját és személyre szabott életmód programját,melyet e-mailban 24 órán belül az Ön rendelkezésére bocsájtok.

 

  • Kezelések után igény esetén ásványi anyagok és vitaminkészítmények és egyéb étrend-kiegészítők vásárlására kedvezményes lehetőséget biztosítunk.
  • Javaslom, és kérem a kezelésre érkezőknek, hogy lehetőség szerint bőségesen fogyasszanak folyadékot (tiszta vizet).
  • Kezelés közben mindenkor biztosítunk természetes Egészségvíz fogyasztási lehetőséget, mellyel a folyadékot, mint vezető anyagot a sejtekhez eljuttathatjuk.
  • A kezelés megkezdése előtt kérem Önt, hogy minden ékszert, órát vegyen le magáról, a zsebeit ürítse ki (telefon, pénz, egyéb fémtárgy ne maradjon a zsebekben).
  • A kezelés fájdalommentes nincs mellékhatása sem.
  • Mindhárom teljes program, mely az immunrendszer működését segítő/harmonizáló frekvenciákat,valamint a szervezet zsírraktározó információjának optimalizálását tartalmazza.
  • Egyénenként és problémánként változik a kezelési program kiválasztása, mely ’30 vagy, ’42 vagy, ’48 percig tarthat.
  • A kúra időtartama alatt mindennap 1 kezelést végzünk.
  • Eseti problémák pl. fejfájás, menstruáció előtti fájdalom, egyes klímaxos tünetek enyhítése 1-2 kezelést igényelhet, ami egyénenként változhat.


Hatásai: magasabb energiaszint, kiegyensúlyozott hormonrendszer, nyugodt alvás, stabilabb immunrendszer, testi-lelki kiegyensúlyozottság, zsírraktárak optimalizálása

Figyelem!

Pacemarker-rel rendelkező,vérhígítót szedő, és epilepsziában élők számára, valamint állapotos nők és 10 éven aluli gyermekek nem ajánlom a kezelés igénybevételét!


Az eszköz nem tud és nem is diagnosztizál semmilyen betegséget! A kezelés nem minősül egészségügyi állapot szolgáltatásnak!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. július 11-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes időpontegyeztetés szükséges telefonon! 

Elérhetőség

Nyitvatartás: minden nap 10 - 22 óráig

Cím: Budapest, VI. ker., Dessewffy u. 53. (térkép)

A SOTER KLUB a VI. kerületben, a Teréz körút és a Dessewffy utca kereszteződésétől pár lépésre található. A 4-es és 6-os villamosok Nyugati pályaudvari vagy Oktogoni megállójától 2-3 perces sétával elérhető.

Telefon: 06 1-331-81-86, 
              06 70-384-25-44, 
              06 70-223-08-90

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szabó Zsuzsa
Cég
Soter kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1062 Budapest, Desseffy u 53
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére