Mai­Kupon

Led lámpás fogfehérítés ultrahangos fogkő eltávolítással 14900Ft-ért 75900Ft helyett!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A Dentalhigiéniai rendelő Budapestől mindössze 20 percre található Pilisvörösváron.A II. III.kerület illetve Hidegkút,Hűvösvölgy vonzáskörzetében. Kellemes környezetben, magas színvonalon 15 éves szakmai tapasztalattal nyújt minőségi ellátást elérhető áron mindenki számára.LED fogfehérítés

A legkorszerűbb  LED fogfehérítő rendszer segítségével egyszeri alkalommal 40 perc alatt (2x20 perc)nyújtja a lehető leghatékonyabb eredményt fogai fehérségének érdekében.

Fehérítés menete: 

Előkészítés: A fogfehérítést a fogak tisztításával kezdődik, amit ultrahangos fogkőeltávolítással kezdünk majd speciális polírozással felpolírozzuk a  fogak felszínét. A következő lépésben fogínyvédő anyagot teszünk fel a lágyszövetek védelmében.

Intenzív fehérítés: Ezt követően ráhelyezzük a fogakra a fehérítő gélt  (HIDROGÉN MENTES) amit  LED hidegfénnyel megvilágítunk (2x20perc). A zselé speciális alkotó elemei a hidegfénnyel megvilágítva fejtik ki hatásukat.

A LED Profeszionális fogfehérítő rendszer egyszerűen, gyorsan, fájdalommentesen nyújtja a lehető leghatékonyabb eredményt. A két lépést kombinálva a legintenzívebb fogfehérítést érjük el.

A HIDROGÉN MENTES gél nagy előnye,hogy kezelés után a fogak nem válnak érzékennyé!

A kezelés tartalmazza:

  • ultrahangos fogkő eltávolítást                                  
  • polírozást
  • 2x20perc fogfehérítést


Fogkőeltávolítás

A fogkő mindannyiunk szájában keletkezik, a leggondosabb ápolás ellenére is. Nem csak esztétikai elváltozást és kellemetlen szájszagot okoz, hanem a fogak tartószerkezetét is károsítja, ami foglazulást, majd fogvesztést idéz elő.

Ezért fontos a rendszeres fogkőeltávolítás, melyett fájdalommentesen végzünk ultrahangos fogkőeltávolítóval. A kezelést fehérítő hatású polírozás követi, mely eltávolítja a felületi elszíneződéseket amit kávé, tea, cigaretta okozhat.

A kezelés tartalmazza:

  • állapot felmérést                                                                                           
  • ultrahangos fogkő eltávolítást                                                                        
  • fehérítő hatású polírozást                                                                              
  • nyálkahártya kezelést

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges a 06/20-448-9073-as telefonszámon vagy az sz75@freemail.hu e-mail címen.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Dental Higiénia
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
2085 Pilisvörösvár, Zrínyi u. 32.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére