Mai­Kupon

Mozgassa át az egész testét, erőlködés nélkül, rövid idő alatt! Flabélos teljes testvibrációs tréner 5x10perc most 4500Ft helyett csak 2250Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A JÖVŐ LEGHATÉKONYABB ÉS LEGKÍMÉLETESEBB EDZÉSI MÓDSZERE!

10 perc alatt a Flabelos-szal körülbelül 45-50 percnyi klasszikus, edzőtermi munkát végezhetünk el, különösebb megerőltetés nélkül!
A Flabelos billegő-mozgó padján állva sorozatos egyensúlyvesztés következik be, mely beindítja a központi idegrendszert, az agy pedig utasítást ad az egyensúly fenntartásában részt vevő összes izomnak a korrigálásra, azaz az izomzat automatikusan "ellen tart".A helyzetmegtartó reflexeink működésbe lépnek, mely jelentős izommunkát eredményez, az ízületeinket és a szívet ugyanakkor nem terheli meg. Mindez az izommunka az akaratunktól függetlenül következik be, és olyan gyorsan történik, hogy egyetlen másodperc alatt akár 10-60 izom-összehúzódást is elérhetünk, melyet tudatosan, edzőtermi körülmények között lehetetlen lenne megvalósítani.

 

Stimulálva az egész testet, az összes izmot és eret, a vertikális vibráció:

  • Biztosítja a testnek a kellemes, de eredményes kardiovaszkuláris edzést

  • Növeli a pulzust és az anyagcserét, ezáltal javítja és gyorsítja az emésztést, gyorsabban égnek el a kalóriák az edzéseken kívül is!

  • Növeli az izmok munkabírását, az izmok erejét és tónusát

  • Megállítja a csonttömeg-vesztést, melyet főként a mozgás hiánya okoz

  • Javítja a vérkeringést és az izmok közötti koordinációt, ruganyosságot biztosít, javítja az egyensúlyérzéket, ami az idősebbeknek igen fontos!

  • Több oldalról és hatékonyan támadja meg a cellulitist, segíti a használóját a szép testtónus elérésében

  • Csökkenti a heveny és idült derékfájást

  • Cukorbetegek számára kifejezetten ajánlott, mert javítja a végtagok vérkeringését, rendszeres használatával csökkenthető a vércukorszint

  • Növeli a vér oxigén szintjét, ezáltal javítja a közérzetet, segít a koncentrációban. Növeli az állóképességet, erősíti az immunrendszert és elősegíti a sejtregenerációt, növeli az elasztin termelést, ezzel kisimítja a finom vonalakat, ragyogóvá és egészségessé teszi a bőrt

  • Segíti a sérülések, betegségek következtében károsodott izmok, ízületek újjáépítését, ezáltal a rehabilitáció egyik leghatékonyabb segédeszköze

Kiknek nem ajánljuk a FLABÉLOS használatát? 

 

-daganatos megbetegedés esetén

-heveny sérülés és trombózis esetén

-friss törés után

-heveny gyulladás, fertőzés esetén

-közvetlenül a műtéteket követően

-vesekő és epekő esetén

-fém implantátumok, protézisek esetén

-valamint terhesség alatt

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon beváltásához telefonos egyeztetés szükséges: 0630/3843153.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Body Art Salon
Cég
Szilágyi Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
2030 Érd, Kádár u. 2.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére