Mai­Kupon

Nincsenek többé tanulási nehézségek! Ha gyermekének, vagy önnek tanulási nehézségei vannak, mi átadjuk a tanuláshoz vezető siker kulcsát. Tanulási módszer 50% kedvezménnyel!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A Megértés Akadémia forradalmian új módszerével néhány nap alatt véget vethet a tanulási problémáknak, a rossz jegyeknek. 

Tapasztalta e önmagán, vagy gyermekén, hogy a könyv fölé görnyed, elfárad a tanulás során, kábának, nyomottnak érzi magát, üres a feje, dühös- ideges lesz, lelassul, görcsöl a tanulással, majd abba hagyja, mert el ment a kedve, és eredménytelün telt el az ideje?

Az Akadémián megtanulja felismerni a tüneteket, az eredeti okot, és a megoldást, az alkalmazást, amellyel tanulási képessége lendületet kap.   Időtartam: gyermekeknek 8- 14 éves korig, kb 20 óra egyéni haladás szerint. Felnőtteknek 14 éves kortól, kb 35 óra egyéni haladás szerint. 

Időpont: minden nap, hétközben és hétvégén is, 9 - 19 óráig. Csatlakozni bármely időpontban lehet, mivel hallgatóinknak személyes órarendet készítünk.

A tanulás egyénileg, oktató vezetésével történik.

  

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2011. december 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

8-14 éves korig, felnőtteknek. A kupon a tankönyv árát nem tartalmazza. 

A tankönyv ára: bruttó 3500 ft.

Telefonos egyeztetés szükséges: 70/7036117

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Krepsz Ágnes
Cég
Sikerkonzultáció
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
2310 Szigetszentmiklós, Repkény utca 36/b
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére