Mai­Kupon

Pedikűr, francia géllakozással 6000Ft helyett 2400Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Sokat kell mutogatni a lábidat? Előkerültek a szandálok és a papucsok, de te nem vagy elégedett a látvánnyal?
Van megoldás... Mi más mint egy jó pedikűr, tartós géllakkozással?
Hogy miért engem válassz? Mert ügyes a kezem, nem okozok fájdalmat, szakmai tapasztalatommal és szeretetteljes bánásmódommal örömmel érkezel majd hozzám. A kezelésemet pedig csúcstermékekkel teszem még szerethetőbbé. Nálam még a lábfürdő is felüdülésnek számít, a pillingezést pedig egy bázikus olívás holt-tengeri keverékkel végzem, mely még a méreganyagok eltávozását is elősegíti, ezzel varázsolom még puhábbá a tappancsaidat. Lezárásnak pedig egy szép, mindig divatos és szolid megjelenést biztosító tartós francia géllakkozást végzünk. Elő a legszebb szandálommal!!!!Kezelés menete:
-lábáztatás, szemrevételezés, bőrkeményedések eltávolítása, köröm vágása formázása, láb ápolása: pillingezés, krémezés /magas kollagén tartalmú krémmel, a tovább puha érzetért/ majd a körmök géllakkozása

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Bejelntkezés: Jelentsik Szilvia: 0620/516-5774
Cím: 2040 Budaörs, Templom tér 7

kezelés időtartama: 1-1,5 óra.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Elektroszépség Fogyasztóközpont
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
2040 Budaörs, Templom tér 7
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére