Mai­Kupon

SOS zsírbontás-feszesítéssel 35.000Ft helyett 10.500Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Már a nyár teljesen áthatja a pórusainkat, belénk ivódott és a rucik egyre kisebbek rajtunk, indul a strandolás, de lepelben mégsem lehet napozni. Na meg itt ez a nagy Ö-t megtalálni a nyáron kérdés, sehol a szőke herceg, vagy éppen hercegnő. Ó még a buliszezon, fesztiválok, éjszakában flangálás, vagy csak a nyaraláson. hogy áll majd a bikini????
Vagy csak kevés az önbizalmad, vagy maximalista vagy???? MI tudunk egy két dologban segíteni, hogy formába lendülj.... Nem olyan nehéz az, mint gondolod! Azaz te sem vagy reménytelen eset, meg tudjuk a remény hal meg csal utoljára, addig meg egy nagy adag lehetőség az élet!!!!Mi is a megoldás???? Mi bizony egy egyedülálló kezelési csomagot ajánlunk alakod formálására, mely szép eredményekkel kecsegtet. Tudom, rengeteg a módszer és nehéz eldönteni, melyik az igazi, erre itt egy módszer, melyet kipróbálva nem fogsz csalódni. De mit is csinálnak ezek a kezelések, és miért jó? Mert egy teljesen összetett programra épül és minden kezelésnek meg van a maga nagyon fontos szerepe, ez egy francia fogyasztási elven kialakított kezelési rendszer kiegészítve bőrminőség javítással és egy nagyszerű tradícionális teljes testet élénkítő varázs-pakolással, mely még talán Cleopatra szépségét is elősegítette. Ennek a módszernek a hatásosságát rengeteg elégedett ügyfél igazolja.

Mi is ez az egész????

Pici mese a hízásról.... egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy zsírcsalád, a szövetekben megbújva várták a sorsukat. A sejtecske családja: 1 zsírmolekula, 3 cukorka molekulával vígan fogják egymás kezecskéjét és várják, hogy bővüljön a família, nevük: trigliceridek A terv bejött... aki hordja magán a kis családot sikeresen /akár a nem megfelelő táplálkozással, akár ülőmunkával/ gazdagította őket és szépen megkötögette az új triglicerid baráti kört. Ezáltal a sejtecske megduzzadt és rosszalkodni kezdett, irigyelte a szervezet többi részét, hogy egészségesen működnek, elkezdett furkálódni és sikerült neki elnyomni a nyirok- /szállítaná ki a salakanyagot/ és a vérerek /szállítaná a táplálékot/ útját, roncsolták az ellasztén és a kollagén rostok működését, a kötőszövetnek, meg hagyták, hogy lerakja a méreganyagjaikat, hoppp már itt is a cellulitisz, tokos lett a sejt, ránk keményedett..... MI a megoldás????????

Folytatom: A kezelésekkel elkezdjük fellazítani a betokolt sejteket, elindítjuk a zsírégetés és a méregtelenítés folyamatát az infra szaunával. Bekrémezzük a kritikus területeket, befekszünk az infrába, nejlon körénk tekerve és felmelegítjük a környezetet 60-63 fokra, A meleg hatására kitágulnak a pórusok és lejut a kötőszövetbe a krém, ami elkezdi áldásos munkáját. Az intenzívebb méregtelenítésért pedig ott van még a tekercseléses eljárás. Folytatjuk a trigliceridek szétválasztásával a mikroáramos gép segítségével, rögtön utána végzünk egy nyirokserkentést, hogy minél hamarabb távozzon a szervezetből a lerakódott salakanyag. Két különböző mikroáramos eljárás van.A lényege, hogy a cukor molekulák leválnak a zsírokról. /iontoforézis/ Következik aztán az ultrahangos zsírbontás, ami Hz-en dolgozik és szétrobbantja a triglicerideket, segéd vivőanyagnak zsírégető krémet alkalmazunk, ami rásegít a bőr feszesítésére is. Levezetésnek pedig görgőfejes vákuumozást végzünk, ez segít a bőrnek, hogy szépen visszahúzódjon a fogyási folyamattal egyenesen arányosan. A kezeléseknek anyagcsere és sejtanyagcsere gyorsító hatása van. végezetól pedig egy bőrbársonyítást végzünk, melynek zsírégető hatása is van... Most jön Cleopatra ajándéka a természettől. Ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag, természetes összetevőkben gazdag bázikus holt-tengeri iszapos testpakolást végzünk, melytől bőrünk megfiatalodik és puhább lesz mint ifjonti korunkban. Pici mese a hízásról.... egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy zsírcsalád, a szövetekben megbújva várták a sorsukat. A sejtecske családja: 1 zsírmolekula, 3 cukorka molekulával vígan fogják egymás kezecskéjét és várják, hogy bővüljön a família, nevük: trigliceridek A terv bejött... aki hordja magán a kis családot sikeresen /akár a nem megfelelő táplálkozással, akár ülőmunkával/ gazdagította őket és szépen megkötögette az új triglicerid baráti kört. Ezáltal a sejtecske megduzzadt és rosszalkodni kezdett, irigyelte a szervezet többi részét, hogy egészségesen működnek, elkezdett furkálódni és sikerült neki elnyomni a nyirok- /szállítaná ki a salakanyagot/ és a vérerek /szállítaná a táplálékot/ útját, roncsolták az ellasztén és a kollagén rostok működését, a kötőszövetnek, meg hagyták, hogy lerakja a méreganyagjaikat, hoppp már itt is a cellulitisz, tokos lett a sejt, ránk keményedett.....

Egyedülálló módszer segítésével könnyedén szabadulhatunk meg 5-10, akár 20 kiló súlyfeleslegtől is, bőrünket feszessé varázsolhatjuk. Mindenkinek személyre szabott programot tudunk összeállítani, hogy a lehető leghatékonyabb kezelésben részesülhessen. Választható vagy, tengeri algás, vagy az egzotikus kávés.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Bejelentkezés: Bényei Tünde 30/619-0363
Cím: 2040 Budaörs, Templom tér 7

Csomag tartalma:
1. alkalom: infraszauna használat, zsírlazító géllel, 1 mikroáramos zsírtördelés,-nyiroktisztítással
2.alkalom: mikroáramos zsírtördelés, -nyiroktisztítással, -ultrahangos zsírbontás -nyirokpréscsizmával
3. alkalom: görgőfejes vákuumos kezelés, -pakolással

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Elektroszépség Fogyasztóközpont
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
2040 Budaörs, Templom tér 7
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére