Mai­Kupon

Születésnap vagy egyéb alkalmi összejövetel? Szórakozóhely tulajdonos vagy és kipróbálnád ? Karaoke Party most csak 15.000.- Ft-ért ,4 órányi bulira!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Szeretnél jó hangulatot teremteni vendégeid számára?
Budapesten és környékén állandó vagy alkalmi jellegű (születésnap, névnap, évforduló és egyéb összejövetelek alkalmából) karaoke bulik lebonyolítása, profi felszereléssel és hatalmas zenei választékkal, énekléssel!

A karaoke alapvetően társasági szórakoztató műfaj. Mint a legtöbb showműsor, ez is a vendégek, nézők szórakoztatásának egy formája. Egy műsorvezető egymás után konferálja fel az énekelni vágyókat, humoros összekötő szöveggel mulattatja a nézőket.Eredetileg Japánból származik, ahol eredetileg fáradt üzletemberek munka után hazafelé betértek egy karaoke bárba, ahol csinos lányok szolgálták fel a sushit és italokat, és a vendégekkel együtt énekeltek, beszélgettek, szórakoztak.

 

Itthon az a verzió terjedt el jobban, amikor házibuliban, vendéglátóhelyeken, fesztiválokon, és egyéb rendezvényeken a bátrabb emberek kiállva előadják a kedvenc zenéiket barátaiknak vagy a nagyérdeműnek.

Napjainkban eléggé felkapottnak számít, hiszen szinte minden nagyvárosban találunk karaoke bárokat ahol több ezer magyar és külföldi dal közül is válogathatunk, de az otthoni számítógépes karaoke sem elhanyagolható, sőt egyre többet találkozhatunk a műfajjal esküvőkön, bálokon, születésnapokon, névnapokon is.

 

Hangfelvétel rólam:

 


Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2013. április 30-ig,, beváltható 2013. január 31-ig!

Műsoridő: 4 óra !  Minden további megkezdett óra 3000 Ft. Műsorkezdés legkésőbb 22 óra.Későbbi kezdésnél +3000 Ft.

A kupon Budapesten és 30km-es vonzáskörében felhasználható.Távolabbi helyre megbeszélés szerint.

Előzetes időpontegyeztetés szükséges! 0630/587-5905   0670/933-0072

A kupon szilveszterre nem felhasználható!

Csomag tartalma: 4 db mikrofon, projector, vetítővászon, 2 db aktív hangfal, bő dalválaszték, műsorvezetés-éneklés!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
Karaoke
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére