Mai­Kupon

Teremtsd meg a testi-lelki egyensúlyt!
2 alkalmas kineziológiai terápiás kezelés az Életerő Egészségcentrumban, 50% kedvezménnyel!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!STRESSZES, FESZÜLT, NYUGTALAN, NEM TUD ALUDNI? FÉLELMEI, FÓBIÁI VANNAK?

A probléma rossz, fájó múltbeli történések, negatív élethelyzetek okozta érzelmek, érzések elfolytásában keresendők. A kineziológia módszerei megtalálják Őnnek a kiváltó okot, és feloldja a tudatalattiban tárolt blokkokat, megszabadítja félelmeitől, hogy egész-séges, teljes életet tudjon élni. A siker érdekében hetente egyszeri, 5 alkalommal történő kezelést javaslunk, és ezt most egy nagyon kedvező áron, 50%-os kedvezménnyel, 40.000ft helyett, 20.000ft-ért kínáljuk Önnek.Kineziológia

     

 

Életünk igazi nagy problémái lelki eredetűek, önmagunk elfogadása, önbecsülésünk, a szeret hiánya, a múltban átélt negatív történések rögzülnek tudatunkban, testünk, agyunk memóriasejtjeiben, és sokszor nem is tudjuk, hogy félelmeinknek, fóbiáinknak, allergiánknak ez az indító oka gyengítve ezzel problémamegoldó, stresszellenálló képességünket.

A kineziológia stresszoldás, képes a hatékony segítségnyújtásra. Minden megváltoztatható, átírható. Negatív érzelmeink elengedését hatékonyan segíti egy gyors, és könnyen megtanulható technika, az EFT (érzelmek-felszabadításának- technikája), melynek megismerésével, lehetősége nyílik, a gyakorlatokat végezve otthon egyedül dolgozni problémái megoldásán.

(kb. 1 óra – 1 óra 30 perc)

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2011. december 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Életerő Egészségcentrum
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
2120 Dunakeszi, Garas u.24.2/8.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére