Mai­Kupon

Úgy érzi, hogy gyermekének, vagy esetleg önnek nehézségei vannak a beszéd területen?
A Családi Mókavár Mozgás - Élmény Centrum az okok megtalálásában szeretne segíteni egy alapos vizsgálat keretében, ami 7 000 Ft helyett most mindössze 3 500 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van! "Úgy érzi gyermeke beszédjével nincs minden rendben? Dadog, pösze, selypít...? Esetleg még mindig nem beszél, pedig már itt lenne az ideje? Nyelvi területeken gondjai vannak az óvodában, iskolában? Esetleg Önnek vannak problémái? Színész, bemondó, előadó..., a beszéd a kenyere? Család Centrumunkban nagy szakmai tapasztalattal rendelkező logopédusunk adhat segítséget. Óriási, több tíz éves szakmai tapasztalattal rendelkező logopédusunk várja mindazon gyermekek és felnőttek jelentkezését, akiknek bármilyen nyelvi-, vagy beszéd problémája van. Logopédiai terápiáink: pöszeség terápia, dadogás-, diszfonia (hangterápia)-, hadarás terápia, diszlexia-, diszgráfia prevenció, és terápia, beszéd technika... Mindezen ellátási területeket természetesen minden esetben vizsgálat előz meg." Időpont egyeztetés szükséges!!! 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon egy alkalmas logopédiai vizsgálatra használható fel. A vizsgálat lehet 2 vagy több alkalmas, alkalmanként 1 órát vesz igénybe.

Telefonos bejelentkezés szükséges!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Családi Mókavár
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
2120 Dunakeszi, Kossuth L. u. 82.
I. em.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére