Mai­Kupon

ÚJDONSÁG! ARCBÉRLÉS FÉLÁRON! EGÉSZ NAPOS ARC/FACE-AD KAMPÁNY VÁLASZTOTT HELYSZÍNEN
ÚTVONALTERVEZÉSSEL, ARCFESTÉSSEL ÉS FOTÓKKAL MOST CSAK 21000 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Új ügyfeleket keresel? Fel szeretnéd hívni termékedre vagy szolgáltatásodra a figyelmet? Márkanevedet szeretnéd ismertebbé tenni? Unod a megszokott marketing kommunikációs csatornákat? Törj ki a hétköznapiból és bérelj arcot! Az arcreklám/face-ad egy trendi, formabontó, figyelemfelkeltő eszköz, amellyel könnyedén megvalósíthatod céljaidat.

Az egész napos standard face-ad kampányunk most csak 21,000 forint, amely tartalmazza a kampánytervezést (útvonalak, célcsoportok meghatározása), az arcfestést, az útvonalak bejárását (1 fő, 8 egymást követő órában) és digitális fotók készítését.A face-ad egy trendi marketing kommunikációs eszköz, amely Nyugat-Európában már egyre felkapottabb. Tulajdonképpen nem más, mint egy arcra festett logó, amelynek hordozója egy napot tölt el emberek között festett arccal. Ez az állandóan mozgásban álló médiaeszköz rendkívül látványos, hiszen a médiahordozó személy arcára van festve a reklám, amely napjainkban egyáltalán
nem megszokott. A face-ad az adott termékkel vagy szolgáltatással való megelégedettséget és az ahhoz való ragaszkodást fejezi ki természetes módon, hiszen csak egy bevált terméket reklámozna valaki a saját arcán. Maga a face-ad üzenetterjesztése is formabontó, mivel közösségi csoportokat, hiteles befogadókat céloz meg, és nem a módszer, hanem maguk a befogadók terjesztik tovább az üzenetet. A hatékonysága mellett a face-ad a marketing költségeket is segít alacsonyan tartani, hiszen a hagyományos módszereknél sokkal olcsóbb.

A face-ad kampány elemei a tervezés, az arcfestés, az útvonal bejárás (kivitelezés) és a dokumentáció. A tervezés során meghatározásra kerülnek az útvonalak – egy fix és, megrendelői kérésre, egy úgynevezett magán útvonal. A fix útvonal során munkatársaink egy meghatározott kört járnak be, meghatározott pontokat érintenek meghatározott napszakaszokban. Ezáltal egy vagy akár több kívánt célcsoport célozható meg és az üzenet terjesztése irányítható. A magán útvonal során munkatársaink az aznapi magán dolgaikat, ügyeiket intézik (például vásárlás, sportolás, barátokkal való találkozás), miközben a face-ad az arcukon van, így a termék vagy a szolgáltatás változatos közösségi csoportok ér el – hiteles és természetes módon. Az útvonalak bejárása elején, arcfestő munkatársunk felfesti a kívánt logót vagy grafikát, és indulhat is a kampány. A face-ad kampány után rövid elektronikus dokumentációt adunk át partnereink részére, amely tartalmazza a kampány leírását, az útvonalak pontjait és néhány, a kampány alatt készült fotót is (elektronikusan).

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges a 06 30 983 6458-as telefonszámon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
CsoXi Hungary Kft.
Weboldal
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére