Mai­Kupon

ÚJRA!!! 90 perces relaxációs gyógymasszázs 55%-os kedvezménnyel, 2700 Ft-ért 6000 Ft helyett az Életerő Egészségcentrum jóvoltából!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van! 90 perces relaxációs gyógymasszázs

 Ajánlott ízületi és reumatikus problémák,sérülésekből adódó mozgásszervi problémák, idegbecsípődés, izommerevség-kötöttség, tartáshibák és egyéb mozgásszervi rendellenességek kezelésére, a vitalitás megőrzésére.

 Váll-, nyak-, hát-, derékfájdalmak kezelésére nagyon hatékony.

 Testi-lelki szinten hat, élénkíti a vérkeringést, több oxigént juttatva belső szerveink jobb működéséhez, aktiválja a nyirokrendszert, emelve ezzel immunrendszerünk védekezőképességét. Felgyorsítja az anyagcsere-folyamatokat, melynek a méregtelenítésben van nagy szerepe. Fellazítja az izmokat, kimozgatja az ízületeket. Az érintés pszichés módon befolyásolja az idegrendszert és a hormonháztartást.Az Életerő-Egészségcentrum 2002-óta sikeresen működik Dunakeszin. Centrumunkban csak ETI vizsgával , többéves szakmai gyakorlattal rendelkező szakemberek dolgoznak.

Rohanó, zaklatott, stresszel terhelt világban élünk. Célunk, hogy a szolgáltatásainkat igénybe vevők részére a nyugalmat, a pihenést, a regenerációt, az egészségük fenntartását, ill. betegségeikből természetes gyógymódokkal a gyógyulást biztosítsuk.  Ajánljuk mindazoknak, akik törődnek önmagukkal, fontos, vitalitásuk, egészségük megőrzése, és szeretnék megelőzni a súlyosabb betegségek kialakulását. Ajánlott, azoknak is, akik esetleg már valamilyen orvosi kezelés alatt állnak. Minden esetben először egy állapotfelmérést végzünk, majd elmondjuk saját javaslatainkat  A természetgyógyászati komplementer terápiák akár a kezelő orvossal is egyeztetve sokat segíthetnek gyógyulásuk mielőbbi sikerében.

Speciális testsúlyt csökkentő lehetőségek közül választhat, fülakupunktúra, hőterápiás  zsírégető tekercselés, segítünk alkati sajátosságának megfelelő dietetikus tanácsadással. 

Szolgáltatásainkat kipróbálhatja alkalomszerűen is, infraszauna, jadeköves masszázságy, bioptron fényterápia,  tetszés szerint választhat masszázsaink közül, gyógy, és különböző egzotikus, óceániai, ill.távolkeleti változatokat. Fűtött masszázsággyal relaxációs  környezetben, és sok, sok szeretett kiegészítve biztosítjuk mindenkinek a teljes pihenést, gyógyulást, regenerálódást. Gyógyulása elősegítéséhez megismerheti, és megvásárolhatja olyan kiváló cég mint az ENERGY, www.energy.sk/hu a világon egyedüli technológiával gyártott termékeit.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. június 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos időpont egyeztetés szükséges ( 0630/3629-299 )

A kupon a fent említett 90 perces relaxációs gyógymasszázsra használható fel!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Életerő Egészségcentrum
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
2120 Dunakeszi, Garas u.24. 2/8.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére