Mai­Kupon

Valentin napi ajánlat: 60 perces kínai akupresszúrás masszázs az Életerő Egészségcentrumnál 2250 Ft-ért 50%-os kedvezménnyel 4500 Ft helyett

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az Életerő Egészségcentrum ajánlata: kínai akupresszúrás masszázs.

Szinte valamennyi betegség gyógyításában nem csak, mint komplementer, hanem akár, mint alternatív gyógymód is számításba jöhet az Ön számára. A HKO a hagyományos kínai orvoslás (akupunktúra, akupresszúra, moxa, köpöly, stb.) hatásfoka, tekintélye ma már a nyugati orvoslásban is elismert.Akupresszúra

Alapelve, hogy az Élet örök mozgás, változás, és ehhez éltető erőre energiára van szükség. A keleti gyógymódok a hangsúlyt a gyógyításban  az energia mozgósításában, a hiány pótlásában, a polaritás (yin-yang) helyreállításában, az egyensúlyban látja. Az egészséges élet alapja a helyes információ, a testet a vér- és a nyirokrendszerhez hasonlóan energiacsatornák, ún. meridiánok hálózzák be, amelyek egy összefüggő rendszert alkotnak, megjelennek a bőr felszinén is(a külső kapcsolatban van a belsővel), és ezeken keresztül jut el az információ az "életenergia"(a Chi)  életfontosságú szerveinkhez. Ha ebben zavar keletkezik (torlódás, elakadás, hiány vagy többlet megbontva ezzel a jin-jang egyensúlyt), fizikai szinten a testben fájdalom jelentkezik, betegségek alakulnak ki,de lelki, pszihés szinten is érezhető a zavar, feszültség, nyugtalanság, idegesség, alvászavarok, vagy éppen gyengeség, krónikus fáradság formájában.

Az akupunktőr egy állapotfelmérést végezve, megállapítja a zavar helyét, kiváltó okát, majd speciális pontokon ingerterápiával, masszázstechnikával helyreállítja a megbomlott harmóniát elősegítve a betegségek gyógyulását.

A kezelés időtartalma kb. 1 óra, kúraszerű kezelések, (5 vagy 10 alkalom) javasolt.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos időpontegyeztetés szükséges: 06-30-362-9297

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Életerő Egészségcentrum
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
2120 Dunakeszi, Garas u.24. 2/8.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére