Mai­Kupon

Válts méretet könnyedén! Egyedülálló legújabb technológia! Infratrainer 1 alkalom 50 perc 5500Ft helyett 1990Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Még soha nem volt ilyen könnyű megszabadulnod a súlyfeleslegedtől! Zsírégetés, méregtelenítés, vitalitásjavító mágnesterápia, mindez együtt. Az egyedülállóan új technológiával, az INFRATRAINERREL! Ilyen méretű méregtelenítő hatást csak rendkívül megerőltető sportolásnál (pl.: maratoni futásnál) figyeltek meg! Az INFRATRAINER 50 perces használatával 800 kalória veszteséget lehet elérni, amit vízfogyasztással nem vesz vissza a szervezet ( ez kb. 17 km-es futótréningnek felel meg). A kúraszerű használat a zsírcsoportokat fellazítja, a nyirokfolyadékok intenzív keringtetésével az izomzatot átrendezi: az alakot ideálisan átformálja, a narancsbőrt megszünteti. 

A tapasztalatok azt mutatják, hogy 10-15 kezelésből álló kúra várható eredménye 3-8 kg fogyás!Az Infratrainer hatásai:

- fogyás
- zsírégetés
- cellulitkezelés
- bőrszépítés
- bőrfiatalítás
- immunerősítés
- méregtelenítés
- vérkeringésjavítás
- vitalitásjavítás

Az INFRATRAINERREL végzett edzés teljesen személyre szabva történik.  Az ébredési pulzusszám alapján segítünk megállapítani a zsírégető tartományodat. Miért is fontos a megfelelő pulzusszám?

Ha korábban már próbáltál bármilyen testedzés segítségével súlyfeleslegedtől megszabadulni előfordulhatott, hogy a kemény és kitartó edzés eredménye plusz kilók lettek. Ennek oka a nem megfelelő intenzitású edzés, ami az izomzat növekedését okozta, míg a zsírtömeg érintetlen maradt.

Ezért rendkívül fontos a megfelelő pulzusszám beállítása, amelyet egy pulzusmérő óra segítségével tarthatsz a megfelelő értéken az edzés közben. A pulzusszámot változtatni a beépített 9 fokozatú mágnesfék erősségének csökkentésével vagy növelésével tudod.

A jól megállapított pulzustartomány garantálja a maximális zsírégetést, valamint az izomlázmentességet. Öt alkalom után újra kell mérni az ébredési pulzust, mert a méregtelenítés és súlycsökkenés hatására változni fog, miáltal változik a zsírégető tartomány is!

A kezelés ideje alatt kényelmes, félig fekvő testhelyzetben kerékpározhatsz, miközben zenét hallgathatsz vagy filmet, videoklippet nézhetsz a beépített monitoron. A maximális hatás érdekében használhatsz izzasztóolajat és fólia nadrágot. Az INFRATRAINER valóban segít, hogy könnyen szabadulj meg  a súlyfeleslegedtől és jól érezd magad a bőrődben!

HA AZ ALÁBBI ÖT PONTOT BETARTOD GARANTÁLJUK NEKED A SIKERT!

1. ÉBREDÉSI PULZUS
2. NAPI 2.5-3 LITER VÍZ
3. NAPI 4-5 JÓL MEGVÁLASZTOTT ÉTKEZÉS
4. HETI 3 ALKALOM
5. A JO-JO EFFEKTUS

Az Infratrainer tartalmaz USB-portot, ezen keresztül csatlakoztathatod mp3 lejátszódat, illetve tartalmaz dvd lejátszót is, így edzés közben akár kedvenc filmedet is nézheted.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges a 0630-3607112-es telefonszámon.

http://www.facebook.com/pages/GreenSpirit-Studio/379584042074891

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
GreenSpirit Studio
Telefon
Szolgáltatás helye
2040 Budaörs, Építők útja 2-4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére