Mai­Kupon

VAN EGY NAGYON FONTOS KÍVÁNSÁGOD, AMIT NAGYON-NAGYON SZERETNÉL, AMI MINDENNÉL FONTOSABB? A KÍVÁNSÁG GYERTYÁVAL MEGVALÓSUL A KÍVÁNSÁGOD:

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Mindenki által ismert az a szokás,hogy,ha a születésnapi tortánkon elfújjuk a gyertyánkat egy szuszra akkor a kívánságunk,amire közben gondoltunk az teljesül.

Ha valamire nagyon vágyunk, azért sok mindent megteszünk, sőt, képesek vagyunk minden követ megmozgatni, vagy akár a világ végéig menni, ha valóban nagyon fontosnak tartjuk, hogy kívánságunk teljesüljön.

Akinek van egy nagyobb kívánsága annak  nem kell most mást tennie, mint egy kívánság gyertyát birtokolni, azt a használati utasításoknak megfelelően felhasználni .A kívánság gyertya meggyújtása, elégetése, hozzájárul kívánságunk megvalósításához.

Persze nem akármilyen ez a gyertya. Valóban úgy kezdi a sorsát,ahogyan minden más gyertya is…de amikor a megfelelő kezekbe kerül, és régi nagyanyákról unokákra szállt titkos tudás szerint egy szertartás sorozaton átesik, már nem olyan,mint a többi száz meg százezer gyertya.

Ha csak egy akármilyen gyertya lenne,akkor nem tudná befolyásolni a sorsunkat azáltal,hogy segít megvalósítani vágyainkat,kívánságainkat!

A szertartás,amin átesik a gyertya,garantálja,hogy amint a használati utasításoknak megfelelően elégeti valaki, annak a kívánsága teljesülését segíti és akár még nagy csoda is jöhet az illető életébe!

A gyertyák postai úton jutnak el gazdájukhoz, a posta- és csomagolási  költséget a postásnak kell kifizetni!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. február 29-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Igény esetén bővebb információ:  30/2296551 - es számon. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kovácsné Bón Borbála
Cég
Bón Borbála
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére