Mai­Kupon

Lávaköves masszázs a belvárosban 6800 Ft helyett 3400 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Lávaköves masszázs segíti az érzelmi feszültségek oldását, a szellem és a test harmonikusabb kapcsolatát, hozzájárulva ezzel is a jó közérzethez és a nagyobb testi komfortérzethez. Pozitív hatásával enyhíti az izomfájdalmakat, feloldja az izommerevséget, felmelegíti a testet, javítja a nyirokkeringést, gyorsítja az anyagcserét, segíti a méregtelenítés folyamatát, erősíti a kötőszöveteket, javítja a vese kiválasztását. Rendkívül jó depresszió és stresszoldó hatású.Ez a speciális masszázstechnika az ayurvéda filozófia alapján a test energia kiegyensúlyozására törekszik. Tipikus kényeztető masszázs típus mely serkentőleg hat a boldogsághormon (endorfin) termelődésére is. 

A lávaköves masszázs során előmelegített természetes, vulkanikus bazaltköveket és féldrágaköveket használunk. A masszázs során meleg kövekkel simítjuk, dörzsöljük és gyúrjuk az izmokat. A mozgások sajátságos ritmusa és a kövek hatása a test egyedülálló, teljes ellazulását idézi elő. A lávaköves masszázs során alkalmazott egészen lassú hullám és körmozgások hatására kényeztető, simogató meleg érzésben van része a páciensnek.


A lávaköves masszázsnak ismert mellékhatása nincs! 


Korra és nemre való tekintet nélkül alkalmazható! 


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 20/ 9821821

A masszázs 50 perces.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Egészségforrás Stúdió
Cég
Relax Szállás KFT
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Szondi utca 21
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére