Mai­Kupon

Kategóriák

Hozd magad formába! Válassz egyet a Danza Táncstúdió repertoárjából és táncolj, tornázz velük! 5 alkalmas bérlet választható óratípus, 1 fő részére kedvező áron 7 500 Ft helyett 1 990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

5 alkalmas táncbérlet, mely felhasználható a Danza Táncstúdió bármely 60 perces órájára.A bérlet keretében kipróbálhatod:

Társastánc: Megismerheted a keringők, rocky, tangó, chacha stb. táncok alapjait. Ha pedig megszeretted, akkor a kezdőtől akár a versenytánc előkészítő szintig is eljuthatsz.

Zumba®: A Stúdió egyik legfontosabb óratípusa, így minden nap találhatsz Zumba órát az órarendben. Jelenleg 3 óratípusból lehet választani: Zumba Fitness, Strong by Zumba, Zumba Kids

Salsation®: Ez egy funkcionális edzésen alapuló vidám és addiktív táncos fitness program, igen erős zeneiséggel, illetve lírai kifejezéssel.

HATHA – JÓGA (Gerincjóga)

Érdekel a jóga, mint testmozgás?

Kezdő vagy és szeretnél többet megtudni, lelki, fizikai, szellemi hátteréről, kedvező hatásairól?

Mi a jóga?

A szellem – test – lélek egységét jelenti. A jóga csodálatos módszer, amellyel megtanulhatunk lazítani, harmóniát és egyensúlyt teremteni életünkben. Ha a lelkiállapotunk kiegyensúlyozott, képesek vagyunk problémáink nyugodt ésszerű megoldásaira, fizikai állapotunk jobb lesz, és ellenállóbbak vagyunk a betegségeinkkel szemben.

A jóga fizikai hatásai

A jóga testgyakorlataitól hatékonnyá válik az anyagcsere, az ászanák gyakorlásával viszonylag gyorsan látványos változásokat tapasztalhatunk: megedzik a testet, visszahozzák csinos formánkat, javíthatják esztétikai problémáinkat / toka, háj, ráncok/ Mozgásszervi problémáinkra derék, nyakfájás, rossz testtartás gyógyírként szolgálhat. A gyakorlatok növelik a hajlékonyságot, állóképességet, fiatalító hatásuk van, serkentik a vérkeringést, segítik a szív munkáját, edzik az ereket, szabályozzák a vérnyomást.

Mit várhatunk a jógától?

Közérzetjavító hatása szinte azonnal érezhető. A jóga ellazít, felold, megszabadít a feszültségektől nemcsak önmagunkon belül, hanem emberi kapcsolatainkon is. Az a nekünk való jógagyakorlat, amely örömet szerez és önmagunk határainak kiterjesztéséhez vezet.

Mivel foglalkozunk óráinkon?

Helyes légzés /pránajáma/ elsajátítása, légzésfajták megismerése, gyakorlása – A helyes légzés természetes nyugtatóként hat az idegrendszerre hatásai: fejlesztik a tüdőt, tökéletesíti a szervezet gázcseréjét, segíti a szív munkáját, fokozza a különféle szervek vérellátását, javítja a hasi szervek gyomor, belek, máj, lép stb munkáját.
Bevezető gyakorlatok bemelegítés, mely segít ellazítani gerincünket, és finoman felkészíti testünket a kitartott pózokra.
Ászanák – jógagyakorlatok megismerése, elsajátítása, /Álló testtartások, Ülő és fekvő testtartások, törzsfordítások és hasizom-erősítő gyakorlatok, hátrahajlások, fordított testtartások A jógagyakorlatok mozgásfázisait, testhelyzeteit szinkronizáljuk a jógalégzés fázisaival.
Relaxáció –lazítás A jógagyakorlatok utáni lazítás alkalmat ad arra, hogy testünk hasznosítsa a gyakorlatok pozitív hatását, testünket megfiatalítják, oldják az izomcsoportok feszültségét a stresszt a szervezetünkben és megnyugtatják az idegeinket

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2018. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma
5 alkalmas bérlet ​a Danza Táncstúdióba 1 fő részére, mely bármelyik óratípusra felhasználható!
Az ajánlatot felhasználható: Zumba, Strong by Zumba, Salsation, BalettBody, Gerincjóga, Társastánc, Versenytánc
Egy vásárló bármennyi ajánlatot vehet, de csak 1 db-ot használhat fel.
Az ajánlat csak a tánciskolában még nem regisztrált vendégekre vonatkozik.
A kupont váltsd bérletre.
Az 5 alkalmas bérlet a bérlet kiállításától számított 30 napig érvényes.
Egy táncóra 60 perc időtartamú.

http://danza.hu/orarend/

Bejelentkezés 10 számjegyű Maikupon kódod megadásával az alábbi elérhetőségeken:
+36 30 3352-235
info@danza.hu
A helyszínre vidd magaddal és mutasd be a kinyomtatott kupont!
Weboldal: http://danza.hu
Cím: 1042 Budapest, Árpád út 73.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Danza Táncstúdió
Cég
Danza Group Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1042 Budapest, Árpád út 73.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére