Mai­Kupon

Kategóriák

Zsírtörő csodadoktor a zsírfeleslegre! Még időben megszabadulhatsz nyaralásod előtt a nemkívánatos párnácskáktól, a narancsbőrtől, a 2 alkalmas zsírtörő csodadoktor kezelés segítségével 80.000 Ft helyett 5.000 Ft-ért! Most fizetendő 1.250 Ft

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Nem álmodsz, ez maga a valóság, s az utóbbi idők egyik legmesésebb ajánlata, melyet most csak nálunk próbálhatsz ki bevezető áron! Igen! Nagyon is jól látod az árat és azt is, hogy fájdalommentesen szabadítunk meg a zsírrétegtől! Gyorsan szerezd be a 2 alkalmas zsírtörő csodadoktor kezelést 80.000 Ft helyett 5.000 Ft-ért!
Felejtsd el a fájdalmas zsírleszívást! Van más megoldás!

Hosszú ideje szeretnél megszabadulni attól a kis pocaktól, ami a legkeményebb diétának is ellenáll? Kerülöd a búcsú pillanatait, mert az integetéskor zsírpárnácskák lebegnek a felkarodon? Ha Te is úgy gondolod, hogy ennél nem tudnál már intenzívebben edzeni, de vannak területek, ahonnan megszabadulnál a makacs zsírsejtektől, megtaláltad a megoldást!

A zsírtörő csodadoktor műtéti beavatkozást nem igénylő eljárás, amely fájdalommentesen és hatékonyan szabadítja meg a nem kívánt zsírrétegtől azokat a területeket, amelyek a mozgásnak és a diétának is ellenállnak. Ne a fejedet törjed, inkább a zsírt! S, hogy miként is? Nos, a zsírtörő csodadoktor amilyen egyszerű elven működik, olyan nagyszerű! Tuti, hogy ez lesz a nyár slágere! A csodadoktor a görgők pulzáló, körkörös mozgásával töri a zsírt és kilöki a méreganyagot a szervezetből. Mindezt teszi a fagyasztópatronok segítségével, s így együtt a fagyasztás és a görgők a megcélzott zsírsejtek lehűtésével a zsírsejteket lebontják, a környező szövetek megsértése nélkül. Ez annak köszönhető, hogy a zsírsejtek kevésbé ellenállóak a hideggel szemben, mint az azt körülvevő szövetek. A kezelés során a bőrre helyezett kezelőfej lehűti és görgésével töri a megcélzott zsírsejteket, s ezáltal megindul a természetes zsírbontás folyamata. Szóval fájdalommentesen szabadítunk meg a zsírrétegtől! 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2018. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához kizárólag telefonos bejelentkezés szükséges a 06/30/608-8228-as telefonszámon csak délelőtt 9-13 között.

Most fizetendő 1.250 Ft, a fennmaradó 3.750 Ft-ot a helyszínen kell fizetni.

Új Cím: Zuglói Testkozmetika,  Csertő  Park  2.szám  alatt  várom Zuglóban. (utcai bejárat)

Közlekedés autóval  ingyenes  parkolás  az üzlet  előtt. Örs Vezér tértől   5 perc gyalog  a  Spárnál,  vagy a 82 számú trolival második megálló. Akadálymentesített bejárat!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Zuglói Testkozmetika E.É
Cég
Esztári Éva
Telefon
Szolgáltatás helye
1144 Budapest, Csertő Park 2.szám
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére