Mai­Kupon

Kategóriák

Indiai fekete kollagénes maszk-kezelés a ráncok csökkentésére, szemmel látható azonnali hatás! Két alkalom 2.000 Ft, melyből most fizetendő 500 Ft. Ajándékba egyszeri alkalommal arcmasszázst is kapsz!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Belenézel a tükörbe és csak egy fáradt arcot látsz? Tudod, hogy arcbőröd már régen megérett egy igazán hatékony, tematikusan felépített, bőrfeszesítő, fiatalító kezelésre? Hiába pihensz, nem látod az eredményt? 

A Holt-tenger fekete-iszap kollagén arc maszk: Már az ókorban is használták ezt a tápanyagokban gazdag anyagot. A tengereket körülvevő hegyek, agyagos talajának eróziója révén jutott bele a sós vízbe. Mentes minden toxikus elemtől, nehézfémtől. Ezen folyamat során rengeteget gazdagodott nyomelemekkel organikus növényi és állati eredetű anyagokkal. Ez a maszk képes méregteleníteni, helyreállítja és pótolja a bőr tápanyagegyensúlyát, ami  egészséges és természetes ragyogást biztosít a bőrnek. Hogyan működik

Több száz klinikai kutatást végeztek és az derült ki, hogy a fekete iszappal kezelt bőr tisztább, rugalmasabb, puhább tapintású és frissebb lesz a használat után. Kiváló mély tisztító hatással rendelkezik szinte “kiszívja” a szennyeződéseket a pórusok mélyéről is. Szabályozza a túlzott faggyúmirigy-működést, kisimítja a ráncoklat.

Összetevőinek köszönhetően a bőr mélyebb rétegeibe is bejut, a felső hámréteg fellazul, így utat nyit az ásványi elemek behatolásának.

Ez tapadó-on maszk 10-szer több nedvességet és tápanyagot tartalmaz, mint a közönséges arcmaszkok. Az összetevők kondenzálódik a maszk fokozatosan feloldódik és felszívódik közvetlenül a bőrsejtekbe A kezelés egy alkalommal kb. 30 perc.

Ajándék: Egyszeri alkalommal arcmasszázs!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2018. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához kizárólag telefonos bejelentkezés szükséges a 06/30/608-8228-as telefonszámon csak délelőtt 9-13 között.

Most fizetendő 500 Ft, a fennmaradó 1.500 Ft-ot a helyszínen kell fizetni.

Ajánlatunk kizárólag a kuponnal érvényes!

Új Cím: Zuglói Testkozmetika,  Csertő  Park  2.szám  alatt  várom Zuglóban. (utcai bejárat)

Közlekedés autóval  ingyenes  parkolás  az üzlet  előtt. Örs Vezér tértől   5 perc gyalog  a  Spárnál,  vagy a 82 számú trolival második megálló. Akadálymentesített bejárat!


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Cég
Esztári Éva
Telefon
Szolgáltatás helye
1141 Budapest, Csertő Park 2
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére