Mai­Kupon

Kategóriák

🚌 Romantikus osztrák várak és kolostorok - Grafenegg és Göttweig . Egynapos buszos kirándulás szeptemberben 1 főnek 14.990 Ft helyett 9.490 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az utazás programja:

Elutazás reggel 6.30 órakor a Blaha Lujza téri parkolóból. Első állomásunk, Grafenegg – a reneszánsz kastély a 17. században kapta mai formáját. A kastély tornyaival, erkélyeivel az igazi romantikus kastélyok közé tartozik, azok közé, melyben a látogató szívesen lenne várúr vagy várkisasszony. Alsó- Ausztria déli részén található. A kastélyt körülvevő hatalmas (32 hektár) angol stílusú parkba meseszerűen olvad bele a példásan helyreállított épület együttes. Már 1971 óta jelentős kulturális események helyszíne: kiállítások, koncertek, konferenciák, tanfolyamok és minden évben 1976 óta, a Grafenegger Adventi vásárnak ad otthont.

Göttweig - A Duna fölé magasodó apátságot 2001-ben a Wachauval együtt a Világörökségek listájára felvette az UNESCO. Agöttweigi bencés apátság Kremstől 5 km-re található, a Göttweig-domb 422 m magas platójára épült. Monumentális épületegyüttes, melynek legértékesebb részei a gazdagon díszített barokk apátsági templom, valamint a kolostor csodálatos szépségű Császár-lépcsője és dísztermei. Az épületegyüttesen belül nemcsak az apátság ragyogó barokk pompájában gyönyörködhetünk, hanem vezetés keretében megismerkedhetünk a göttweigi szerzetesek életével is. Várható visszaérkezés Budapestre 21 - 22 óra között.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2018. szeptember 19-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja: 2018. szeptember 22.

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Egyéb fizetendő:

- Belépők (kb. 30 €)

- Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

- Biztosítás:  450,- Ft/fő,

- Adminisztrációs díj: 1.000,- Ft (kötelezően irodában fizetendő)

Találkozás: 6.00 órától a Blaha Lujza téren
Indulás: 6.30 órakor


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Kft.
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére