Mai­Kupon

Kategóriák

Derítsd ki, hogy minden rendben van-e? Mindentudó rutin laboratóriumi csomag és a 9 leggyakoribb allergia vizsgálat most egy ajánlatban kedvező áron 19 800 Ft-ért a Gellért Medical Laborban, Budapesten!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Szeretne egy átfogó laborvizsgálatot 24 órán belül? Itt az ideje az éves szűrésnek? Vannak panaszai, de nincs ideje, kedve beutalóért elmenni a háziorvoshoz, esetleg külföldön él, nincs Taj kártyája? Szeretné, ha várakozás nélkül , gyorsan, fájdalom-, zökkenőmentesen történne a laborvizsgálat?  A csomag tartalma:
teljes vérkép
süllyedés
GOT
GPT
GGT
alkalikus foszfatáz
össz és direkt bilirubin
LDH
karbamid
kreatinin
eGFR
koleszterin
triglicerid
HDL
LDL
vércukor
vas
kálium
nátrium
kálcium
foszfát
magnézium
kreatin kináz
amiláz ( hasnyálmirigy enzim )
húgysav
összfehérje
albumin
teljes vizeletvizsgálat üledékkel
Prothrombin / INR

Szervezetünk működése egységként működik. Ha valamely szervünk, vagy szervrendszerünkben hiba áll, a többi helyen is problémák léphetnek fel. A mi kötelességünk, hogy óvjuk a testünket, a testet, amiben élünk és létezünk. Nem elég csak a testi betegségekre figyelni, az "ép testben ép lélek" szlogen talán elcsépelt lehet, de higgyük el, nem az!
Sok mindent tehetünk magunkért, de a szűrővizsgálatok fontosságát nem elég hangsúlyozni! Évente / kétévente egy "nagyrutin" laborvizsgálaton mindenképp vegyünk részt.
Ha gyorsan, kényelmesen, beutaló és Taj kártya nélkül szeretne vizsgálatra jönni, semmi gond! A fájdalommentes vérvételt követően csupán az eredményt kell várni otthon, amit 24 órán belül e-mailben elküldünk.

Mit jelent a rutin labor és miért mindentudó? A rutin labor azt jelenti, hogy a benne foglalt vizsgálatokat a leggyakrabban kérheti a háziorvos, hiszen számos információt adhat az egészségi állapotunkról, alapvető szerveink működéséről. A mindentudó nevet pedig azért kapta, mert minden, ami a rutin fogalmába tartozik az ebben a csomagban benne van.

Még mielőtt azonnal lecsapnál rá, mondván, hogy ebből aztán minden kiderül, a korrektség kedvéért azt el kell mondanunk, hogy a labordiagnosztikában több száz vizsgálat létezik, amiket már akkor kérik az orvosok, ha egy betegséget szeretnének diagnosztizálni, vagy felmerül a gyanú egy kóros állapotra, illetve már meglévő betegség kezelésének hatékonyságát szeretnék követni. Pl. a pajzsmirigy esetén, netán daganatos megbetegedéskor.
Normál esetben ezekre nincsen szükségünk, hiszen ha jól érezzük magunkat és nincsenek ismétlődő panaszaink, akkor valószínűleg szervezetünk is helyt áll és működik, ahogyan kell. Ettől független bizonyos életszakaszokban az ajánlott vizsgálatokat célszerű elvégezni, de a családi előzmények is rendkívül fontosak. Az egészségtudatos életmód ne csak ott merüljön ki, hogy nem fogyasztunk lisztet, tejet, húst, mert az a trend, hanem igenis alkalmasint készüljünk az anyaságra, vagy épp ellenőrizzük hormonháztartásunkat, netán ha a családban gyakoriak a daganatos megbetegedések akkor helyezzük erre a hangsúlyt! Mindenkinek magának kell megtalálnia a legmegfelelőbb vizsgálati csoportot.

Persze, ha panaszaink vannak, az más. S általában vannak. Ebben az esetben máris célirányos vizsgálatokban lehet gondolkodni, de mindaddig, amíg csak kíváncsiak vagyunk és rég voltunk laborban bőven elegendő a mindentudó rutin labor.

Ha a leletek alapján mégis gyanúnk van kóros állapotra, akkor azt a szervrendszert kell tovább vizsgálni, ahol az eltérések vannak. A panaszokkal összevetve máris tovább lehet lépni.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2018. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: Mindentudó rutin laboratóriumi csomag és a 9 leggyakoribb allergia tej, tojásfehérje, mogyoró, földimogyoró, búzaliszt, kutyaszőr, macskaszőr, szójabab, házi poratka vizsgálat kedvező áron 19 800 Ft-ért

A lelet: 24 óra + 15 munkanap az allergia
Szakértői csak a mindentudóra kérhető: 4 500 Ft

Időpontfoglalás szükséges, bejelentkezni kizárólag a http://idopont.gellertlabor.hu/ oldalon lehet.
A helyszínre a már KINYOMTATOTT KUPONNAL kell érkezni!
A vizsgálatot vérből, vérvétellel végzik, szükséges éhgyomorral való érkezés.

Az időpont a vizsgálat előtti legkésőbb 3 munkanappal mondható le, vagy módosítható, amennyiben nem kerül időben lemondásra és nem jelensz meg a vizsgálaton, úgy a következő alkalommal 2 000 Ft plusz költség kerül felszámításra, melyet a helyszínen készpénzben kell kifizetned.

A labor kéri a pontos érkezést (sem korábban, sem később a leegyeztetett időpontnál), hogy egymás idejére a legnagyobb tisztelettel legyünk és mindenki elégedett legyen.

Gellért Medical Labor
1114 Budapest Kemenes utca 4. földszint 4.
Tel: 06 1 209 3682
www.gellertlabor.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Gellért Medical Labor
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1114 Budapest, Kemenes u. 4. fszt. 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére