Mai­Kupon

Kategóriák

Frissítsd fel a lábaidat! Vérkeringést stimuláló teljes lábmasszázs kedvező áron 10 000 Ft helyett 4 990 Ft-ért a Brillantisz Stúdióban!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A Brillantisz Stúdió a budapesti belváros patinás környezetében várja  kedves vendégeit.A szalon közel 3 éve foglalkozik masszázzsal.

A testmasszázs az egyik legjobb kikapcsolódási forma, mellyel kényeztethetjük testünket-lelkünket. Számos fajtája létezik, azonban minden esetben ugyanaz a cél, a vendég ellazuljon, felfrissüljön, regenerálódjon.

Szalonunk masszázs fajtái között megtalálható szinte minden típus. Ennél a masszázsnál azokat az izomcsomókat és letapadt izmokat lazítjuk fel, amik kellemetlenné tehetik a mindennapokat. 

Jelen ajánlat pedig egy teljes láb masszázst tartalmaz, mely kifejezetten azoknak javasolt, akiknek rossz a vérkeringésük, akiknek túlzpttan megterheltzek a lábai, vagy éppen ellenkezőleg, irodai munkát végeznek.

A masszázs során a talpakat, a vádlikat és combokat elölről és hátulról is teléjes egészében átmasszírozzák, gyengébb, majd erősödő fogásokkal, így javul a láb vérkeringése, kimasszírozzák a csomókat és a letapadásokat. A léptek könyedebbé válnak, és javul a közérzet.

Felhívjuk szíves Vendégeink figyelmét, hogy szalonunkban előjegyzés alapján fogadjuk a vendégeket. Kérjük legyenek figyelemmel arra, hogy a késő délutáni / esti időpontok sokszor hetekre előre le vannak foglalva, így amennyiben ilyen időpontot szeretne kérni, nagyobb várakozási idővel kell számolni.

A masszázsok az alábbi kontra-indikált állapotban nem elvégezhetőek:

Terhesség, szoptatás ideje alatt (Fontos!!! Masszőrjeink nem tudnak kismama masszázst végezni, így a kezelést nem vállaljuk áldott állapotban, a szoptatási idő alatt pedig a szervezet méregtelenítése miatt nem javasolt.)

Gyulladásos megbetegedés, akut állapot, fertőző betegség, csonttörés vagy ficam, égési sérülés vagy trauma, ittas vagy drogos befolyásoltság alatt, epilepszia, bőrelváltozások, rosszindulatú daganatos megbetegedés, menstruációd ideje alatt (elvégezhető, de vérbőséget okoz), elzáródásos érbetegségek, akut vénás betegség, szívritmus zavar, előrehaladott csontritkulás, vérzékenység, kezeletlen keringési zavar vagy magas vérnyomás esetén.

Felhívjuk vendégeink figyelmét, hogy az 50 perces masszázsok esetében, fontos hogy időben érkezzenek, mert késés esetén rövidül a kezelési idő.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2018. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: vérkeringést stimuláló teljes lábmasszázs 10 000 Ft helyett 4 990 Ft-ért a Brillantisz Stúdióban!
A masszázs 50 perces
Erőteljesebb masszázs fogásokkal
Javítja a vérkeringést
Talp, vádlik, comb
A lábakat elölről és hátulról is átmasszrozzák (a vendég a kezelés alatt megfordul)
Kizáró tényezőkről tájékozódjon (pl: visszér, ficam stb...)

Az ajánlat csak a kupon megvásárlásával érvényes! Kérnénk, hogy a kinyomtatott kupon hozzák el magukkal, mivel a kezelést csak akkor tudjuk elvégezni! Ha a vásárló a kupon nélkül érkezik, akkor az alkalom elvész!

Szabad időpontok miatt kérem, a kupon megvásárlásától számított két héten belül vegye fel a kapcsolatot a szolgáltatóval! Amennyiben telefonon nem ér el minket, kérjük küldjön egy e-mailt nevével és telefonszámával a brillantiszstudio@gmail.com e-mail címre és visszahívjuk!

Kérjük kedves vendégeinket, hogy akadályoztatás esetén 24 órával a kezelés előtt mondják le időpontjukat. Ha 24 órán belül mondja le az alkalmat, azt elveszíti, illetve 5 percen túli késés esetén a kezelési időből levonjuk a késés időtartamát! Nyitva tartási időn kívül a kezelést lemondani emailben van lehetőség. Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük!

Brillantisz Stúdió
Cím: 1052 Budapest Városház utca 8.
Email cím: brillantiszstudio@gmail.com
Telefonszám: 06-20/435-5574

Nyitvatartási idő: H- Cs: 8:00-20:00; P: 14-20
Időpont egyeztetés: H-CS 9:00-18:00

Weboldal: brillantisz.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Brillantisz Stúdió
Cég
BRILLANTISZ-STUDIÓ Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1052 Budapest, Városház utca 8.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére